Επιστροφή στα παλιά.Πανούσης,Δένδιας,Παπουτσής

Κλειστοί από τις 18.00 οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 18:00 οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι σταθμοί θα κλείσουν λόγω των προγραμματισμένων διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου με τα δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή.

Οι συρμοί του μετρό, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα διέρχονται κανονικά απο τους παραπάνω σταθμούς αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις.

Συλλαλητήρια το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας 

Ανοικτοί απόψε οι σταθμοί Μετρό σε Σύνταγμα – Προπύλαια

Κατά τις πρωινές ώρες, αναγράφηκε σε αρκετά sites  η εκ διαμέτρου αντίθετη είδηση, γεγονός που προκάλεσε – όπως ήταν απολύτως φυσικό- διαμαρτυρίες και δυσμενή σχόλια σε σχέση με την διακοπη λειτουργίας δύο σταθμών του Μετρό, Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα. 

Για κάποιο χρονικό διάστημα και η ίδια η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωνε στο επιβατικό κοινό, μέσω του site της, ότι οι δυο σταθμοί θα παρέμεναν κλειστοί, προφανώς επειδή τη συγκεκριμένη ενημέρωση είχε λάβει από την αστυνομία. 
Η επιλογή των «κατεβασμένων ρολών» όμως αποδείχθηκε, ευτυχώς, προσωρινή. 

Το ραδιόφωνο του «Κόκκινο» επικοινώνησε το μεσημέρι με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και έλαβε την απάντηση ότι οι σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.