Ενα ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ στη ΔΥΣΤΟΠΙΑ που εκτυλίσσεται.

 

Εδώ ο υπέροχος Sotiris Mitralexis περιγράφει αυτό που για το οποίο προειδοποιούμε εδώ και μήνες: την εγκατάσταση υποδομής τεχνοκρατικής διαχείρισης με μόνιμη εγκαθίδρυση διαβατηρίων ζωής. Ξεχάστε το εμβόλιο, όπως έγραφα μήνες πριν. Τα πιστοποιητικά δεν είναι για να επιβάλουν το εμβόλιο. Το εμβόλιο χρησιμοποιείται ως αφορμή για να επιβληθούν τα πιστοποιητικά, που θα γίνουν διαβατήρια, που ενδεχομένως γίνουν ταυτότητες.

Η δημοσίευσή του αυτούσια:

Έμαθα για τα νέα μέτρα αφ' ότου προσγειώθηκα στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ στη ΔΥΣΤΟΠΙΑ που εκτυλίσσεται.

ΠΡΩΤΟΝ, τα «πιστοποιητικά» ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και σε ένα καφέ σε εξωτερικό χώρο (αλλά όχι στα κλειστά σουπερμάρκετ!) όπου ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι ο περίφημος ιός μεταδίδεται σε εντελώς αμελητέα επίπεδα, στατιστικού λάθους, συνιστούν (α) έναν χυδαίο και ωμότατο εκβιασμό ενάντια στους συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί για Χ Ψ Ω λόγους και εν τέλει διότι ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και έχουν ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αποφασίσουν ούτως (αυτό είναι το πλαίσιο των πολιτευμάτων μας έτσι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα), σε κάθε περίπτωση αλλά πόσω δε μάλλον όταν γνωρίζουμε ότι οι εμβολιασμένοι μια χαρά κολλάνε τους άλλους, και (β) δομούν μια εντελώς νέα κατάσταση, διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ και διακηρυγμένο χρονικό ορίζοντα, έστω δυνητικά ανανεώσιμο, όπου πρέπει να δείχνουμε πιστοποιητικά, να δηλώνουμε το όνομά μας και τα στοιχεία μας, σαράντα φορές τη μέρα, παντού. Και, το ξαναλέω, δεν παρουσιάζεται καν ως «έκτακτη κατάσταση» με συγκεκριμένο, έστω δυνητικά ανανεώσιμο, χρονικό ορίζοντα. Αν αυτό δεν είναι πολιτική δυστοπία, πραγματικά δεν ξέρω τι είναι και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε αν αμφισβητείται αυτό το στοιχειωδέστατο.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, για να υπογραμμιστεί ο απόλυτος σουρεαλισμός που ζούμε, να τονιστεί το εξής ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ: σήμερα, με τα νέα μέτρα, από πλευράς κορωνοϊού, δημόσιο κίνδυνο υγείας συνιστούν οι *εμβολιασμένοι*. Διότι αφού πλέον πας ΠΑΝΤΟΥ με πιστοποιητικό, ο μεν τεσταρισμένος είναι αρνητικός, στο βαθμό που μπορούμε να γνωρίζουμε, ο δε εμβολιασμένος μπορεί κάλλιστα να είναι φορέας του περίφημου ιού, όπως πλέον γνωρίζουμε πέραν πάσης αμφιβολίας, χωρίς να του απαιτείται το οτιδήποτε παραπάνω πουθενά. Η περίφημη «λογική» στην οποία στηρίζονται όλα αυτά έχει χάσει κάθε έστω προσχηματικό έρεισμα. Ξαναλέω: σήμερα, με τα νέα μέτρα, από πλευράς κορωνοϊού, δημόσιο κίνδυνο υγείας συνιστούν οι *εμβολιασμένοι*, με τη λογική της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε. Change my mind.

Σε προσωπικό επίπεδο, ναι μεν ανέκαθεν είχα απόλυτη αντίθεση με όλην αυτήν την πολιτική δυστοπία που εκτυλίσσεται (ενώ εμβολιάστηκα με το καλημέρα και με ευχαρίστηση για το τομάρι μου, διότι για το τομάρι μας εμβολιαζόμαστε και όχι για «τους άλλους» αφού οι εμβολιασμένοι δύνανται να είναι φορείς), αλλά πλέον έχω αρχίσει σιγά-σιγά να ντρέπομαι που εμβολιάστηκα, στο βαθμό που κάτι τέτοιο συνιστά μια έμμεση συναίνεση σε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ και απολύτως απαράδεκτη, χυδαία κατάσταση.

 [---->]