Άλλο οι παραλίες, άλλο οι πλατείες !


Θεσσαλονίκη : Γέμισαν κόσμο παραλίες στην Επανομή


[----->]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΑΤΕΡΛΩ για την Αστυνομία: «Άνθρακας» η δικαιολογία της καταστολής στην Κυψέλη


                                     Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
🔴 Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από ανθρώπους της γειτονιάς στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, που προέβησαν σε καταγγελίες στην καμπάνια Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη, η δικαιολογία που διέρρευσε η Αστυνομία για το αναίτιο και προκλητικό κατασταλτικό πογκρόμ το βράδυ της Παρασκευής, που αφορούσε «τηλεφώνημα για μαχαίρωμα», αποτελεί προϊόν ψευδούς μαρτυρίας συγκεκριμένου ατόμου με «παρελθόν» στην περιοχή. Το συγκεκριμένο άτομο μάλιστα συνελήφθη για την ψευδή αυτή καταγγελία πριν λίγες ώρες σήμερα.

🔴 Μάλιστα, είναι σε πλήρη γνώση της αστυνομίας το ψευδές της συγκεκριμένης μαρτυρίας που χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία ( ; ) για τα χημικά, το ξύλο, τις συλλήψεις σε ανθρώπους που βρισκότανε στην πλατεία.

🔴 Ήδη το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσπαθεί να τα μπαλώσει μιλώντας για παγίδα (!) που στήθηκε εις βάρος των αστυνομικών!

🔴 Για ποια παγίδα μιλάμε, όταν η ίδια η γειτονιά επιβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο άτομο που προέβη στο τηλεφώνημα όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με τον λεγόμενο "αντιεξουσιαστικό" χώρο αλλά είναι και γνωστός για τις ρατσιστικές και ακροδεξιές απόψεις του;

🔴 Για ποια παγίδα μιλάμε "εις βάρος της αστυνομίας" όταν το ξύλο και τις συλλήψεις τις έφαγε αθώος κόσμος;

🔴 Για ποια παγίδα μιλάμε όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας βγήκε την επόμενη μέρα και είπε οτι τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν σε επόμενη συνάθροιση κόσμου στις πλατείες;

🔴 Καλούμε την Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να επιβεβαιώσουν το επικοινωνιακό τους βατερλώ, αυτό δηλαδή που ξέρει πλέον όλη η γειτονιά στην Αγίου Γεωργίου: ότι κανονικά καλούνται πλέον να απαγγείλουν κατηγορίες σε αυτόν που χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία το Σάββατο το πρωί, λίγες ώρες μετά την αναίτια επέμβαση στην Κυψέλη.

🔴 Τους καλούμε να απολογηθούν για το ότι η θέση που διέρρευσαν για τα όσα συνέβησαν ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ. Αλλά και να απαντήσουν συγκεκριμένα στο τι έχει γίνει με το συγκεκριμένο άτομο με το οποίο …συνεργάστηκαν, γιατί δεν έλεγξαν τη δήθεν πληροφορία ως όφειλαν πριν προχωρήσουν στις επιθέσεις, όπως και το τι μέτρα θα παρθούν για τους αξιωματικούς – υπεύθυνους που ενήργησαν με τον γνωστό σε όλους πλέον τρόπο χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη «καταγγελία» ως δικαιολογία.

➡️ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ είναι ότι τους ανθρώπους αυτούς που συνελήφθησαν και ξυλοκοπήθηκαν χωρίς λόγο πρέπει όχι μόνο το κράτος να τους απαλλάξει από τις κατηγορίες αλλά και να τους αποζημιώσει υλικά και ηθικά!