Η σφαγή του ν. Κατσέλη και η απλούστευση Δραγασάκη

 



Ουρές καθημερινά οι προσφυγές των πολιτών στα Ειρηνοδικεία με αίτημα την ένταξη στον ν. Κατσέλη για να προστατέψουν την πρώτη και συχνά μόνη κατοικία τους από την επιδρομή των πλειστηριασμών των τραπεζών και του ελληνικού Δημοσίου (εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ.).

Το τραγικό είναι ότι ο ν. Κατσέλη, εξαρχής ανάπηρος, χειροτέρευσε με τις αλλαγές του Σταθάκη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα χειρότερα, ο ν. Κατσέλη όχι μόνο επιδεινώθηκε, αλλά και με κυβερνητικές εντολές οι ειρηνοδίκες σε διατεταγμένη υπηρεσία απορρίπτουντις προσφυγές των πολιτών, με συνέπεια πολλοί από αυτούς να χάνουν άμεσα τα σπίτια τους, ενώ οι άλλοι θα τα χάσουν μεσοπρόθεσμα.

Είναι ντροπή ότι σε αυτήν την στημένη βιομηχανία απόρριψης των αιτημάτων ένταξης στο ν. Κατσέλη πρωτοστατούν με ιδιαίτερο φανατισμό και με κυβερνητικές οδηγίες οι δικηγόροι του Δημοσίου και του ΕΦΚΑ, πράγμα που δηλώνει ότι είναι η ίδια η κυβέρνηση πίσω από την επιχείρηση αρπαγής των σπιτιών.

Τώρα με δηλώσεις του ο Γιάννης Δραγασάκης, μετά την συνάντησή του με τους εκπροσώπους των ελληνικών τραπεζών, μίλησε για «αλλαγές με στόχο την απλούστευση του ν. Κατσέλη».

Ο Γιάννης Δραγασάκης είναι ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος στην κυβέρνηση, μαζί με τον Γ. Σταθάκη, για την ληστεία των τραπεζών και την επιδρομή των πλειστηριασμών.

Όταν ακούτε από τα χείλη του Γιάννη Δραγασάκη για «απλούστευση» του ν. Κατσέλη, να φοβάστε. Επέρχεται απλούστευση στην απόρριψη των εντάξεων στον νόμο και στις διαδικασίες αρπαγής λαϊκής περιουσίας.

Γρήγορα το κίνημα κατά των πλειστηριασμών θα κάνει εκ νέου την εμφάνισή του στα ειρηνοδικεία.
iskra.gr