Επε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ...



Θαυμάστε διάλογο ενός "αριστερού" και ενός φασίστα εθνικιστή. Και οι δυο τσακώνονται πάνω σε γεγονότα που δεν συνέβησαν και για έναν που δεν γεννήθηκε ποτέ ως "Σωτήρας" και ειδικά στη Βηθλεέμ. Πριν ανήκει στους Ρωμαίους η περιοχή της Παλαιστίνης ανήκε στους Έλληνες και πριν στους Πέρσες και πριν στους Ασσύριους, στους Αιγύπτιους ..κλπ. "Ιουδαία" ή "Βασίλειο του Δαυίδ" ή "Ναός Σολομώντα" και όλες αυτές θρησκευτικές βιβλικές παρλαπίπες δεν υπήρχαν και δεν χτίστηκαν ποτέ και ανακατασκευάστηκαν 300 χρόνια μ.Χ.

Ήταν απλό κόλπο "χριστιανικής έμπνευσης" η αντικατάσταση στα θρησκευτικά τους βιβλία τον γεωγραφικό όρο "Παλαιστίνη", που είχαν χρησιμοποιήσει όλοι οι ιστορικοί των αυτοκρατοριών που είχαν εισβάλει και καταλάβει την Παλαιστίνη, με τον γεωγραφικό όρο "Ιουδαία" όταν πια ήταν επίσημη θρησκεία της Ρώμης ο "Χριστιανισμός".

 Ο μεγάλος παρλαπίπας βιβλιοπώλης ο Άδωνις που πρόσφατα παρακολούθησε εντατικά "σεμινάρια" στο Ισραήλ και μάλιστα "κεκλεισμένων των θυρών", διέγραψε από το κουκούτσι που πάντα είχε μυαλό, όλους τους Έλληνες ιστορικούς, που συνόδεψαν τον Μέγα Αλέξανδρο στις κατακτήσεις του στην Παλαιστίνη, τη Συρία, την Αίγυπτο και την Μεσοποταμία..και σε άλλα μέρη, αλλά και τους άλλους της "Ελληνιστικής περιόδους" και υιοθέτησε την "βιβλική ιστορία" για χάρη της εξουσίας και για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα που τον κυνηγάνε. Η χλέπα αυτή του άρρωστου αυτού πολιτικού συστήματος θα μπορούσε άνετα να διατελούσε τότε στην εποχή του Σωκράτη τον ασφαλίτη τσιλιαδόρο έξω από το σπήλαιο-φυλακή του φιλοσόφου και την ώρα που θα έπινε το κώνειο, ο Άδωνις θα πουλούσε βιβλία του.


Η παλαιότερη αναφορά στη Βηθλεέμ εμφανίζεται στις επιστολές Amarna (περίπου 1360-1332 π.Χ.), δηλαδή στις επιστολές- πήλινες πινακίδες- αλληλογραφίας μεταξύ του Αιγύπτιου διοικητή Abdi-Heba και τους Βασιλιάδες (Φαραώ σημαίνει Βασιλιάς) της Αιγύπτου. Πρώτα με τον Αμανχοτέπ ΙΙΙ και μετά με τον Αχεντάν. Οι συγκεκριμένες πινακίδες-επιστολές είναι γραμμένες σε Ακκαδική γλώσσα επηρεασμένες-οι γραφιάδες πιθανόν να ήταν ντόπιοι που μιλούσαν Χαναανικές γλώσσες. 

Σε μία από τις έξι επιστολές του προς τον Βασιλιά της Αιγύπτου ο Abdi-Heba , κυβερνήτης της απευθύνει έκκληση τον Βασιλιά για βοήθεια επειδή μια από τις πόλεις του η Bit-Laḫmi κινδύνευε συνεχώς από πλανόδιους μισθοφόρους, που αρκετές φορές η "πόλη" αυτή έπεφτε στα χέρια τους, για μικρά χρονικά διαστήματα. Την καταλάμβαναν και την λεηλατούσαν και μετά έφευγαν επειδή δεν είχε καλή φρουρά. 

Ο διοικητής καλούσε τον βασιλιά του να στέλνει μόνιμους και έμπειρους στρατιώτες τοξοβόλους για να αποτρέψουν τους ληστές της ερήμου να πλησιάζουν την πόλη.


Ο πρώτος οικισμός που χτίστηκε στην περιοχή αυτή ήταν οικισμός Χαναναίων που υιοθέτησαν τον Laḫmu, δηλαδή τον ακκαδικό Θεό της γονιμότητας και άλλαξαν το όνομα του σε Leḥem. Και κάπου στο 3000 π.Χ., οι Χαναναίοι έχτισαν ένα ναό στο λόφο αφιερωμένο στον Leḥem. Ο ναός, στη συνέχεια και ι ίδια η πόλη μετονομάστηκε σε Beyt Leḥem, δηλαδή "Οίκος του Lehem".

Πολλά που φόρτωναν οι "χριστιανοί ιστορικοί" στον Ηρώδη και σε άλλους δήθεν "διώκτες των Χριστιανών" ήταν ψέματα και ανακρίβειες , αντιφάσεις και παραποιήσεις... 

Ειδικά στον Ηρώδη του φόρτωσαν πολλά περισσότερα από όσα "έπρεπε", για να αντέχει να σταθεί στα "πόδια" της η "ιστορία" τους για αυτόν. Και γι αυτό κατέρρευσαν τα ψέματα τους και οι "κατασκευές τους. 
Και όσα περισσότερα σκάλιζαν οι νέοι ιστορικοί και αρχαιολόγοι, τα γραπτά και τους αρχαιολογικούς χώρους τόσο μεγάλωνε κενό στην αφήγηση τους για την Παλαιστίνη. 
Του φόρτωσαν τόσα όπως αποδείχθηκε για να δικαιολογήσουν την καταστροφική τους μανία να αντικαταστήσουν ναούς, παλάτια και υποδομές που έχτισε αυτός στις περιοχές που κυβερνούσε. Το έργο αυτό δεν συνέβη μόνο στην Παλαιστίνη αλλά σε όλα τα μέρη που πια "επιβλήθηκε" με ρωμαϊκά και βυζαντινά αυτοκρατορικά διατάγματα ο "Χριστιανισμός".

Η λεγόμενη "σφαγή των νηπίων" δεν συνέβη ποτέ και μάλιστα οι περισσότεροι σύγχρονοι ιστορικοί και βιογράφοι του Ηρώδη απορρίπτουν την ιστορία του "Ματθαίου" ως κατασκεύασμα και αντιγραφή από τον ίδιο μύθο που φόρτωναν στον "Φαραώ" της Αιγύπτου ότι και αυτός είχε δώσει εντολή να σφαχτούν τα παιδιά των ""Εβραίων"" όπως γράφουν οι γραφιάδες της βίβλου στην "Έξοδο". Βέβαια τώρα έχει αποδειχθεί ότι "Εβραίοι" στη γη του Νείλου και των πυραμίδων πριν καταληφθεί από τους Πέρσες δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα. Άρα "Έξοδος" και Μωυσής και μαγκούρα που άνοιξε με αυτήν ολόκληρη διώρυγα στη θάλασσα και έπνιγε τον ""Φαραώ""-δεν ήξεραν καν το όνομα του- και τον στρατό και μετά την έκλεισε λέει ..αυτά δεν συνέβησαν ποτέ.

Και απορώ με όλους αυτούς σημερινούς πολιτικούς της θεοσεβούμενης "αριστεράς", που κάθονται και αναμασούν αυτές τις παρλαπίπες των "Μονοθεϊστικών θρησκειών" . 

Ο κύριος Ιωσήφ και η κυρία Μαρία δεν μπορούσαν να κρυφτούν σε άλλη σπηλιά ή σπίτι ;; δηλαδή οι ασφαλίτες και οι στρατιώτες του Ηρώδη είχαν τις φωτογραφίες τους ως "καταζητούμενους" τότε;;; πέφτω από τα σύννεφα δεν είχαν τότε κάμερες παρακολούθησης; δεν είχαν ούτε κινητά; ούτε δορυφόρους; 

Είναι δυνατόν;; πες ότι του βρήκαν ποιος τους λέει ότι αυτοί είναι ..είχαν ταυτότητες με τις φωτογραφίες πάνω; Θα τρελαθούμε δηλαδή οι πολίτες όλων των κρατών μικρών και μεγάλων τότε δεν είχαν ταυτότητες όπως έχουμε εμείς; Πάντως γάιδαρος-χωρίς νταλίκα γεμάτη άχυρα, που να διασχίσει την έρημο της Νεγκέβ και του Σινά με ένα κύριο και μια κυρία πάνω του που κουβαλούσε νεογέννητο ούτε στα κινούμενα σχέδια μπορεί να συμβεί..

Φτάνει γιατί δεν αντέχει το κεφάλι μου άλλες θρησκευτικές παρλαπίπες..

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο