Μπογκοτά και Μεντεγίιν γωνία,η' αλλιώς Ελλαδα 2024...

 

Θυμάστε τον Απόστολο Φουρνατζόπουλο, τον νεότατο σε ηλικία αστυνομικό συντάκτη του Kontra Channel που έβγαινε με θάρρος σε ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ και εξέθετε την ΕΛ.ΑΣ. και το υπηρεσιακό προσωπικό της για πράξεις αυθαιρεσίας, βίας και άγριας καταστολής, διαφθοράς και παρανομίας, έτσι;

Μαντέψτε!!!

Ο Απ. Φουρνατζόπουλος ήταν ο νεότατος σε ηλικία άνθρωπος τον οποίο βρήκε νεκρό η ΕΛ.ΑΣ. πάνω σε έναν στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο την προηγούμενη Δευτέρα.

Στην αρχή η ΕΛ.ΑΣ. διέδιδε, περιέργως πώς, πως επρόκειτο για νεαρό Ρομ που σκαρφάλωσε πάνω στον στύλο για να κλέψει τον χαλκό από τα καλώδια. Μολονότι ο Φουρνατζόπουλος ως προς την εμφάνιση και τα φυσικά χαρακτηριστικά επουδενί θύμιζε παιδιά αυτής της φυλής. Ούτε όμως και υπάρχει χαλκός στα καλώδια υψηλής τάσης.

Στην επόμενη φάση, που αποκαλύπτεται η ταυτότητα του νεκρού, η ΕΛ.ΑΣ. προβαίνει σε διαρροές για πράξη αυτοχειρίας. Ο νεαρός Φουρνατζόπουλος, με άλλα λόγια, αποφασίζοντας να αυτοκτονήσει, δεν έπεσε από μπαλκόνι, δεν έκοψε τις φλέβες του, δεν πήρε χάπια, δεν μπήκε με το σεσουάρ στο μπάνιο, δεν κρεμάστηκε από δοκάρι, δεν μαχαιρώθηκε, δεν αυτοπυροβολήθηκε, δεν στούκαρε με το αμάξι σε έναν τοίχο ή δεν το έριξε από καμιά προκυμαία, αλλά έκανε τον αναρριχητή, τον Ταρζάν, ή την τσίτα, ανεβαίνοντας (πώς άραγε;) σε έναν στύλο υψηλής τάσης.

Αν πράγματι αυτή είναι η εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ., θα πρόκειται για πιο “πρωτότυπη” αυτοχειρία ακόμη και από εκείνη του Κώστα Τσαλικίδη, που κρεμάστηκε από σχοινί που είχε κομπους που δεν γνώριζε πώς να τους φτιάξει, που πέθανε με ένα νηφάλιο χαμόγελο αποτυπωμένο στην όψη του και όχι με τους σπασμούς της ασφυξίας και του στραγγαλισμού, που το βράδυ πριν τον θάνατο του μιλούσε φυσιολογικά με τους γονείς του και τη μνηστή του. Ο Φουρνατζόπουλος, όπως και ο Τσαλικίδης, ήταν εντάξει και με τα οικονομικά του και με τα οικογενειακά του και με τα προσωπικά του και με όλα, σύμφωνα με τα οικεία του πρόσωπα.

Η τελευταία εκδοχή που εμφανίζει η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να την έχει δώσει γειτόνισσα, είναι πως ο Φουρνατζόπουλος είχε αναρριχηθεί στον στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ για να κατεβάσει ένα γατάκι που είχε παγιδευτεί ψηλά πάνω. Ενδιαφέρον να δούμε ένα γατάκι να πραγματοποιεί κάτι που και για ενήλικη γάτα είναι δύσκολο, ακόμη πιο ενδιαφέρον που αστυνομικός συντάκτης δεν γνωρίζει ότι η πυροσβεστική είναι που καλείται σε τέτοιες περιπτώσεις, μέρος της δουλειάς της είναι άλλωστε, και έχει πετύχει αμέτρητους απεγκλωβισμούς ζώων.

Καλησπέρα από την πατρίδα του Γιώργου Καραϊβάζ και του Σωκράτη Γκιόλια, τη χώρα που εκδότης κάηκε ζωντανός στην εν κινήσει Cayenne του η οποία αυτοαναφλέχτηκε και λίγο μετά η μάνα και ο αδελφός του έπεσαν με το αμάξι και πνίγηκαν από προκυμαία της Δραπετσώνας, τον ρημαδότοπο που 11 μάρτυρες σε υπόθεση γίγα-διακίνησης ηρωίνης πέθαναν από διαφορετικά αίτια ο ένας μετά τον άλλον και οι εισαγγελείς και ανακριτές της υπόθεσης  παραιτούνταν ή ακόμη και μετανάστευαν κ.ο.κ.

[---->]