Ακου

 

Ακου Ελίζα Βόζεμπεργκ:

Σε ένα κράτος δικαίου:

-Δεν εκδίδεται απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου (Αρειος Πάγος) εναντίον των πολιτών-δανειοληπτών σε εννέα ημέρες για να ικανοποιήσει παρανόμως τα κοράκια των δανείων, ενώ για τους απλούς πολίτες εκδίδει αποφάσεις μετά από χρόνια.

-Δεν παραπλανά, πρόεδρος του Αρείου Πάγου (Γεωργίου) τη Βουλή των Ελλήνων παρερμηνεύοντας απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο.

-Δεν διορίζει σε Ανεξάρτητη Αρχή, κυρία πρόεδρο του ΣτΕ που αποδέχθηκε και νομιμοποίησε όλα τα μνημόνια, ακόμη κι όταν οι ευρωπαϊκοί θεσμού δήλωναν ότι ήταν λάθος.

- Δεν προτείνεται η απαλλαγή ενός μεσήλικα για σεξουαλική επαφή με 12χρονο, θεωρώντας ότι δεν είναι βιασμός.

-Δεν παραμένουν επί ένα χρόνο ανέλεγκτες οι εταιρείες που  μετέφεραν χημικά σε τραίνο φάντασμα.

-Δεν αγνοούνται οι εκθέσεις των ευρωπαϊκών εισαγγελικών αρχών.

-Δεν γίνεται πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία που ανέτρεψε ολόκληρη τη νομολογία - πρότυπο για την Ευρώπη Ανωτάτου Δικαστηρίου για την προστασία του Περιβάλλοντος μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει επιχειρηματικά συμφέροντα.

-Δεν γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία που έχει αγοράσει (πόσο άραγε;) σπίτι από του εθνικούς νταβατζήδες.

-Δεν γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία που ξέσκισε όλους τους συνταξιούχους, εξισορροπώντας τους απεχθείς και αντισυνταγματικούς νόμους Βρούτση, Κατρούγκαλου. 

-Δεν έχουν ακόμη απομακρυνθεί από το δικαστικό σώμα, εκείνοι που "ξεχνούν" στα συρτάρια τους με δικονομικά τερτίπια της πλάκας παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων.

Θα μπορούσα να γράφω κατεβατά γιατί δεν υπάρχει κράτος δικαίου στη χώρα. Και αντί να μιλάς για αντεθνική τακτική των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταγγέλλοντας στην Ευρώπη τα όσα φρικτά συμβαίνουν στη χώρα, αναλογίσου ότι επί δικτατορίας εάν δεν υπήρχαν οι ελληνικές φωνές που ακούγονταν στο εξωτερικό θα είμασταν ακόμη αλυσοδεμένοι. Σε βολεύει να σιωπούμε. Δεν θα σου κάνουμε τη χάρη. Δεν θα καταλάβεις ποτέ πώς είναι η σύγχρονη φασιστική πλευρά της ιστορίας.

[---->]