Ξεχείλισε ο ελληνόφωνος βόθρος

Ξεχείλισε ο ελληνόφωνος βόθρος. Μας κυβερνά η μαφία ,ας συμφιλιωθούμε με αυτή την κατάσταση για να μην χαζολογάμε με άσκοπη ρίψη χαρτιών σε κουτί νομίζοντας ότι κάτι κάνουμε.

Ο Μίχος απείλησε ότι θα δώσει μεγαλόσχημους πελάτες και αμέσως οι αρχές ανταποκρίθηκαν με πογκρόμ σε βάρος των θυμάτων και πιθανών μαρτύρων. Μάνα ,πατέρας μέχρι και ιερόδουλες στο Γκάζι. Η μάνα έλαβε 25ρια ,ο πατέρας κατείχε μικροποσότητα ουσιών και οι άλλες για παρατυπίες στην άσκηση του "επαγγέλματος" .Μη τυχόν εμφανιστεί κανείς άλλος μάρτυρας. Να μετατοπιστεί το βάρος από το κύκλωμα στην απαξίωση των θυμάτων. Τα σκυλιά με μικρόφωνο πήραν τη γραμμή και εργάζονται πυρετωδώς , το"βαρύ θέμα" είναι η μάνα.

Οι πολιτικές πουτάνες του ελληνικού δικαιωματισμού δεν έχουν αρθρώσει λέξη. Πάνε και τα metoo και οι τρίχες οι κατσαρές από το από τέτοιο μας , σιωπή και συνενοχή. Sex workers ,να παντρεύονται 5-6 μαζί ,ο κώλος μας ,η μάσα μας και ένα σίριαλ.

Πρόγραμμα μαζών όχι μαλακίες.

Υπό μία έννοια ο Μίχος ήταν συνάδελφος. Κατά την πανδημία έβγαινε στα κανάλια να πουλήσει υπευθυνότητα ,αλληλεγγύη με δωρεάν πανιά για τη μούρη και "εμβολιαστείτε " ανεύθυνοι. Έμπαινε σε σελίδες υπουργείων να πει περί εμβολίων. Habeas corpus γιόκ. Αυτός το πήγε λίγο παραπέρα αλλά το ίδιο είναι στην ουσία. Δεν σου ανήκει το σώμα σου. Νταβατζήδες. Κράτος και παρακράτος βιάζουν το λαό.

 [----->]