Το ξήλωμα μιας μαφίας

 

Σε λίγες ώρες ξεκινάω για το δικαστικό Μέγαρο της Ηγουμενίτσας όπου την Τετάρτη 25 του μήνα δικάζομαι από την προϊσταμένη περιβάλλοντος Ηπείρου  στην Ηγουμενίτσα Κασσιανή Ανυφάντακη.

 Φωτο Β Η κυρία ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ ζητάει την τιμωρία μου από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Η ίδια όμως θα πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και στον Ελληνικό λαό και όχι το άτομο μου.Δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη προϊσταμένη του τμήματος περιβάλλοντος περιφέρειας Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα από την στιγμή που πρόεδρος της βαριάς βιομηχανίας ιχθυοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας είναι ο άντρας της (παντρεμένοι) ο οποίοςέχει και μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας σε ποσοστό στη Θεσπρωτία.Μια βιομηχανία που πρέπει να την ελέγχει και είναι υπεύθυνη για τεράστια εγκλήματα στη φύση της Θεσπρωτίας και της διατροφής του ανθρώπου.

Οταν ένας ελεγκτής και μάλιστα δημόσιος που πληρώνεται με δημοσιο χρημα σαν την ΚΑΣΙΑΝΝΗ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ είναι συγγενής πρώτου βαθμόυ με τον ελεγχόμενο χάνεται οποιαδήποτε έννοια ηθικής,αξιοκρατίας και διαφάνιας.

Η κυρία ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ από τη θέση της δεν μπορεί να λειτουργεί αξιοκρατικά μιας και το συμφέρον του άντρα της είναι και δικό της συμφέρον.

Το ξήλωμα μιας μαφίας.

Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας έβγαλε δημόσιο κείμενο προς το πρόσωπο μου για λογαριασμό του ΙΩΑΝΝΗ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ χωρίς να απαντήσει αν δημόσιος ελεγκτής (ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ προισταμένη τμήματος περιβάλλοντος ΗΠΕΙΡΟΥ) και ελεγχόμενος  (ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ ιχθυοκαλλιεργητής πρόεδρος ιχθυοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας,γραμματέας ΕΛΟΠΥ και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και υποψήφιου της στις εκλογές του 2012 και 2015 ) είναι παντρεμένοι.

Το κείμενο αυτό το απάντησα δημόσια στα σχόλια του προφίλ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας και μπορεί κάποιος να το επισκεφτεί να βγάλει τα συμπεράσματα του αν δεν τα έχουν σβήσει.Η αλεπού ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ και τα πολιτικά φιλαράκια του φέρνουν διχόνοια παίρνοντας κόσμο στο λαιμό τους ακόμα και από τον πολιτικό σχηματισμό της πόλης της Ηγουμενίτσας αλλά και εκτός αυτής που δεν γνωρίζουν.

Στο κείμενο αυτό κατινιάς και επαναστατικού φανφαρισμού απαντάνε σε πολίτη που ρωτά αν ισχύουν οι καταγγελίες μου σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας με σχόλιο που κρύβει μεγάλη συγκάληψη και ντροπή.Ενα σχόλιο που το απαντάω δημόσια με στοιχεία και αγώνα γνώσης και ψυχής.

-ΦΩΤΟ 1 Το σχόλιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ οπου γράφει επί λέξη.<<Ανταρσυα Θεσπρωτίας

Δαίδαλος Ερεχθείδης Έχει γινει έλεγχος για όλα αυτά μετά την καταγγελία του ΛΣΧ. Είχαν κάποιες παραβάσεις.. Δε βρέθηκαν αυτές που ισχυρίζεται ο Στελακατος.. Κυρίως για περισσότερους κλωβους απ ότι δικαιούταν βάση της άδειας. Για τη χρήση της φορμολη πχ είχαν άδεια.. Από κει και πέρα θεωρούμε και μεις ότι γίνονται και άλλες παραβάσεις, όπως σου αναφέραμε το θεωρούμε λογικό για πολυεθνικές.. Όσον αφορά τα βαρεα μέταλλα, φυσικά και υπάρχει θέμα στο καλαμα, κυριως από τις βιομηχανίες στα Γιάννενα, αλλά και καλλιέργειες που υπαρχουν δίπλα στον καλαμα.. Εχουν αδειοδότηση να λειτουργούν οι ιχθυοκαλλιεργειες; Έχουν. Μπορουμε εμείς σαν Ανταρσυα να αποδείξουμε ότι οι ιχθυοκαλλιεργιες έπρεπε να πάψουν να λειτουργούν γτ υπάρχει μεγαλο ποσοστό βαρέων μετάλλων που προέρχονται από αυτές; όχι!! Άρα τι μπορούμε να κάνουμε; Να ζητήσουμε περισσότερους ελέγχους και monitoring των παραμέτρων..Δε μπορούμε ούτε μετρήσεις να κάνουμε, ούτε να τους ελέγξουμε οι ίδιοι>>

Πόσο ψέυτες είστε μιλάτε για άδεια της καρκινογόνου φορμόλης μεγάλοι οικολόγοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και πως  δεν βρέθηκαν οι  παραβάσεις που κατήγγειλα.Πάμε λοίπον να σας απαντήσω δημόσια στην κάλυψη που κάνετε.

-ΦΩΤΟ 2-3-4 Οι μονάδες που κατήγγειλα είναι των 2 πολυεθνικών AMERRA CAPITAL και MUBADALA σε δέλτα ποταμού καλαμά και σαγιάδα, μη φοβάστε να το γράψετε όπου πιάστηκαν στον έλεγχο με χιλιάδες λίτρα καρκινογόνου και μεταλαξιογόνου φορμόλης χωρίς να δώσουν στον έλεγχο και τη δικαιοσύνη τις ποσότητες,σε ποιά ψάρια έκαναν χρήση και σε ποιές συνθήκες θερμοκρασία κτλ μιας και μιλάμε για μια τοξική καρκινογόνο ουσία.Μήπως μπορεί να δώσει ο σύντροφος σας και Πρόεδρος ιχθυοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας τις νόμιμες ποσότητες καρκίνου που ρίχνει στη μονάδα του αλλά και σε όλες τις μονάδες της Θεσπρωτιας που είναι πρόεδρος η μπορεί να δείξει δημόσια τις ποσότητες η Κ Ανυφαντακη γυναίκα του και προισταμένη περιβάλλοντος Θεσπρωτιας.

-ΦΩΤΟ 5 Ο αντικαπιταλιστής συναγωνιστής σας όπως λέτε της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ Θεσπρωτίας ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ το 2018 καμαρώνει δίπλα στους αντικαπιταλιστές Παυλόπουλο και κυρία Γερουλάνου.Έχετε ακούσει μήπως για το σκάνδαλο Γερουλάνου στις ιχθυοκαλλιέργειες αντικαπιταλιστες μου αλλά και για ένα παλικάρι στη Κεφαλλονιά που πέθανε απο καρκίνο τον Ζησιμάτο.

Φώτο 6 Η ένδειξη που έχει η φορμόλη αντικαπιταλιστές μου που πέφτει σε τόνους στη θάλασσα μας και δίπλα απο τα σπίτια σας και μας.Άλλα έχει καπιταλιστική άδεια

-ΦΩΤΟ 7-8 Τη φορμόλη που έχουν άδεια οι πολυεθνικές και μη ιχθυοκαλλιέργειες όπως λέτε δεν την νομιμοποιεί ο λαός αλλά η ευρωπαική ένωση με τον κανονισμο (ΕΕ) αριθ. 37/2010 και την υπογραφή του ΜΠΑΡΟΖΟ.25 χρόνια τη ρίχναν παράνομα και κρυφά από τον λαό και είπαν να την νομιμοποιήσουν μετά.Ο ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ την νομιμοποιεί για το συμφέρον των εταιριών.Μετά έγινε πρόεδρος τηw Goldman Sachs.Βάζω στα σχόλια όλο τον κανονισμό.

-ΦΩΤΟ 9-10-11 Λέτε ότι δεν βρέθηκαν οι καταγγελίες μου ψεύτες μα βρέθηκαν 2 τέρατα πλυντήρια βαμμένων δυχτιών από τα εκατοντάδες που λειτουργούν στην Θεσπρωτία και σε όλο τον Ελλαδικό χώρο που σκορπάν τόνους καρκίνου στη θάλασσα.Κάποια πουλάκια σαν την γυναίκα του συναγωνιστή σας ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ ειδοποιήσαν την πολυεθνική και έβαλε κόκκινη κορδέλα δήθεν εκτός λειτουργίας.Ομως αυτά τα τέρατα δεν ήταν στους περιβαντολογικούς όρους.Τι κάναν εκεί κυρία προισταμένη του τμήματος περιβάλλοντος?Μάλλον μπάνιο.Κυρία Ανυφαντάκη 2 μέτρα τέρατα που σκορπανε καρκινο στα παιδια σας και μας τα καλύπτατε.Βάζω και 2 φώτο από ένα τεράστιο υλικό μέσα από το Δέλτα ποταμού Καλαμά σε προστατευόμενη περιοχή.

-ΦΩΤΟ 12-13-14 Στις καταγγελίες μου οι πολυεθνικές πιάστηκαν να καλλιεργούν στο Δέλτα του Καλαμά στον Όρμο Βάλτου το ξενικό είδος ψαριού Ειρηνικού (ιαπωνική κόκκινη τσιπούρα) χωρίς να έχουν άδεια εκτροφής στο σημείο.Το τμήμα αλιείας έκανε την ταυτοποίηση με δείγμα ψαριών.Ένα ψάρι που φτάνει στην αγορά σαν ντόπιο ελεύθερο Μεσογειακό σε απίστευτες τιμές εξαπατώντας τον κόσμο.Η εταιρία είχε άδεια εκτροφής μόνο για Μεσογειακούς ιχθύς.Ο συναγωνιστής σας ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ μπορεί να μας πει τι φαγγρί εκτρέφει στην μονάδα του στη Σαγιάδα.Κυρία Ανυφαντάκη εδώ έχουμε γεννετική ρύπανση θαλάσσης,κίνδυνος μεταφοράς νέων ασθενειών από ένα ξενικό είδος κτλ.Αλλά ψιλά γράμματα παρανομίας πολυεθνικών που λένε οι σύντροφοι αντικαπιταλιστές του ιχθυοκαλλιεργητή  ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ στην Θεσπρωτία.Μιλάμε για εκατομμύρια ψάρια εκτροφής σε μια τεράστια απάτη πολλών εκατομμυρίων ευρώ 25 χρόνια τώρα.

-ΦΩΤΟ15 Άλλο ένα τεράστιο έγκλημα όπου πιαστήκαν οι πολυεθνικές ιχθυοκαλλιέργειες είναι που πετάνε τα νεκρά ψάρια τους να σαπίσουν στον πυθμένα της θάλασσας.Για αυτό και ένω έπρεπε να δείξουν κάθε μέρα δελτία αποστολής νεκρών,έδειξαν μόνο ένα,ενώ δεν είχαν ούτε καν θάλαμο ψύξης νεκρών ψαριών.Και εδώ κυρία ΑΝΥΦΑΝΤΆΚΗ δεν τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι αλλά γιατί να πάτε κόντρα στα συμφέροντα τους,την ίδια δουλειά κάνουν με τον άντρα σας ΙΩΑΝΝΗ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ.Ψιλά γράμματα στο προστατευόμενο Δέλτα Ποταμού Καλαμά συναγωνιστές του ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ κύριοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ θεσπρωτίας.

-ΦΩΤΟ 16-17 Οι πολυεθνικές πιάστηκαν με παραπάνω κλουβια σε ασυμφωνία με τους περιβαλλοντικούς όρους.Ένα έγκλημα να εκτρέφεις στο πέρασμα των χρόνων εκατομμύρια ψάρια παραπάνω σε ένα δολοφονημένο οικοσύστημα από το αρχικό τονάζ που λέει η άδεια.Και εδώ οι όροι κυρία Ανυφαντάκη γυναίκα του Προέδρου ιχθυοκαλλιέργειων Θεσπρωτίας πήγαν περίπατο.Ψιλά γράμματα συναγωνιστές του αφεντικού όταν ένα κλουβί μπορείνα εκτρέψει περίπου 50000 ψάρια και να βγάλει 15 τόνους ψάρι,δηλαδη 60000ευρω εμπόρευμα πάνω στην δολοφονία της φύσης

ΦΩΤΟ 18 Ακόμα και οι 2 πλωτές εξέδρες των πολυεθνικών ιχθυοκαλλιεργειών στο προστατευόμενο Δέλτα ποταμού Καλαμά δεν ήταν στους περιβαλλοντικούς όρους.Κυρία ανυφαντάκη τα σέβη μου αλλά και στους αντικαπιταλιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας.Ντράπηκε και η παρανομία.

ΦΩΤΟ 19 Η απόλυτη μαφία τη κρατικής και ιδιωτικής Θεσπρωτίας.Ο φορέας διαχείρισης εκβολών Καλαμά και Αχέρωντα δηλώνει πως πάνω στις καταγγελίες μου ενώ φαίνεται να είναι αποδέκτης ανανέωσης,εκμίσθωσης και λειτουργίας της πολυεθνικής ιχθυοκαλλιέργειας δεν είχε ποτέ λάβει ποτέ σχετικό έγγραφο και δεν είχε γνώση της ανανέωσης.Τρίζουν τα κόκαλα του ΤΣΕΓΚΕΒΑΡΑ κύριοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θερσπρωτίας με τη δήλωση σας για τις καταγγελίες μου.

-ΦΩΤΟ 20-21- 22-23-24 Το μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ εκτός από Πρόεδρος του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας είναι και γραμματέας ΕΛΟΠΥ.Μέλη της ΕΛΟΠΥ είναι η ΑΝΔΡΟΜΈΔΑ,Ο ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΟΝΤΑ που έχουν αγοραστεΊ από τις δυο πολυεθνικές AMERRA CAPITAL και MYDABALA.Mέλος της ΕΛΟΠΥ είναι και η ιχθυοκαλλιέργεια ΣΚΑΛΩΜΑ Α.Ε  που είναι μέτοχος ο ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ.Να θυμίσω οι δυο πολυεθνικές μετά από τις καταγγελίες μου κάναν αίσχη στη φύση της  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ αλλα και σε άλλα σημεία του Ελλαδικού χώρου.Επίσης να θυμίσω προισταμενη στο τμημα περιβαλλοντος στην ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ειναί η γυναίκα του ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ κυρία ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ.

-ΦΩΤΟ 25 Τελικά κύριοι αντικαπιταλιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας ο κρατικός ελεγκτής περιβάλλοντος ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ και ο συναγωνιστής σας αφεντικό και κουμάντο της ιχθυοκαλλιέργειας ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ είναι παντρεμένοι.Επίσης στην ιχθυοκαλλιέργεια που είναι μέτοχος ο Χεκίμογλου είναι και άλλος συγγενής του μέτοχος.Τελικά πόσους συγγενής της καλύπτει η συντρόφισα σας ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ.Εντάξει μέλος δεν είναι πάντως.

-ΦΩΤΟ 26 Ο κύριος Χεκίμογλου Ιωάννης με στέλνει μαζί με τη γυναίκα του δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση σε αναφορά στο προφίλ μου,αλλά αναφέρεται και ο ίδιος στο πρόσωπο μου στο προσωπικό του προφίλ συκοφαντώντας έτσι τον πραγματικό αγώνα,τη γνώση,τη παραγωγη του τόπου,τη φύση,την κοινωνία και τα παιδιά μας αφού κρύβεται πίσω από έναν δήθεν επαναστατικό πολιτικό μανδύα παίρνοντας κόσμο στον λαιμό του σπέρνοντας την διχόνοια για όφελος της μαφίας των ιχθυοκαλλιεργειών που ανήκει και των πολυεθνικών.Μόνο που εγώ δεν απαντώ με μηνύσεις αλλά με γνώση και στοιχεία δημόσια

-ΦΩΤΟ 27-28-29-30 Αυτές οι δολοφονίες ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ από τα φιλαράκια σου στη ΣΑΓΙΑΔΑ και στο Δέλτα ποταμού Καλαμά σε τούνες μέσα σε μονάδες για τριχίλιαρα και τετραχίλιαρα ευρώ θα γίνουν πιο καθαρές τη μέρα που θα δικάζομαι στη Κέρκυρα όταν έρθει η ώρα της έφεσης.Τα έχετε ρημάξει όλα για το χρήμα

Κύριοι της ΑΝΑΤΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ τι έχετε να πείτε για

-Για τον κολητό σας στο κόμμα νούμερο 2 της μαφίας καθηγητή ιχθυολογίας που μετέφερε παράνομα το χρυσοφορο χέλι ισπανίας στους πλούσιους κινέζους για 12500ευρο το κιλό και κουμπάρο μέλος του ΕΛΟΠΥ και φίλο του ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ. Για τον Αχιλλέα Χατζόπουλο μιλάω.

--Για τον ένα νεκρό εργάτη πίσω από τον άλλο στις ιχθυοκαλλιέργειες κυρίως δύτες.

--Για τον κατεστραμένο θαλάσσιο  πυθμένα στη Σαγιάδα απο τις ιχθυοκαλλιέργειες.Ζητήστε μια ανάλυση πυθμένα.

--Για τις εκτελέσεις σπάνιων ειδών από τους ιχθυοκαλλιεργητές στο Δελτα του Καλαμά

--Για τις απολύσεις των εργατών από τις πολυεθνικές ιχθυοκαλλιέργειες AMERRA CAPITAL και MΘBADALA στη θεσπρωτία και πάνω απο 100  εργάτες σε έναν χρόνο σε Αστακό,εύβοια επίδαυρο

--Για τις ψεύτικες ονομασίες που δίνουν οι ιχθυοκαλλιέργειες στα ψάρια για να εξαπατούν τον λαό.

Κύριοι ΧΕΚΙΜΟΓΛΑΙΟΙ στο δικαστήριο μου και στο τμήμα αλιείας που ζήταγα ταυτοποίηση για το ξενικό είδος με απειλούσατε ότι θα με τελειώσετε και θα με γαμ....τε.Λιοντάρια με πλάτες δικαιοσύνη και χρήμα πολυεθνικό.

Γνωρίζω πως αυτή η ενημέρωση θα μου κοστίσει δικαστήρια και ίσως την ίδια μου τη ζωή μα το κόστος  θα είναι μεγάλο και το φοβάστε.

Η γνώση,η ψυχή και η ελευθερία της έκφρασης δεν μπορούν να φιμωθούν.

για τους νεκρούς συναδέλφους μου.

Για τον ΝΙΚΟ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα κείμενοΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κίνδυνος H226 Υγρό και ατ. uoί εύφλεκτα. 6 H350 Μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. H301+H311+H331 Τοξικό σε περίπτωση κατάποσης. Τοξικό σε επαφή με το δέρμα. Τοξικό σε περίπτωση εισπνοής. H370 Πρόκαλεί βλάβες στα όργανα. H314 Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. H335 Μπορεί να αναπνευστικής οδού. H317 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. H341 Υποπτο ελαττωμάτων. προκαλέσει ερεθισμό της για πρόκληση γενετικών ποιν από"Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "όρια καταλ λοίπων για τις φαρμακολογικώ δραστικές ουσίες, που αναφερονται (.OK) πριθ. 2377/90, περίοδος εφαρμογής των οποίων έχει λήξει, δεν πρέπει να ενσωματωθούν στον προβλέπονται στον παρόντα κανονι ΟΝΠΙΑΡΟΝΤΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ είναι σύμφωνα με τη γνώμη της μόνιμης επιτροπής κτηνιατρικώ Άρθρο δραστικές συσίες και η ταξινόμησή τους όσον αφορά τα ανώτατα όρια καταλοίπων τερύλαμβάνονται στο αρχίζει Αρθρο ισχύει την εικοστή ημέρα από τη δημοσίευσή του στην Επίσημη Εσημερίδα D Ευρωπαθός Ενωσης. δεσμευτικός ωද προς όλα τα μέρη του και ισχύει άμεσα σε κάθε κράτος μέλος λακτμβρίσν 2009 Για την Επιτροπή Πρότδρος José Manuel BARROSO ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ τag."Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "πλυντήριο διχτυών βάθρο μονάδα"Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού, δέντρο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "cop 19 23~ της με αριθμό 13/2020 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας Διαδικασία Τακτική ενάγουσας και τις λοιπές εγκρίσεις που αφορούν στην εγκατάσταση και λειτουργία της τα επιτρεπόμενα εκτρεφόμενα είδη είναι μόνο Θαλάσσιοι Μεσογειακοί Ιχθύες αι,ειδικότερα τσιπούρα, λαβράκι, μυτάκι, φαγκρί, λυθρίνι, σαργός, συναγρίδα, μουρμούρα, μελανούρι, μαγιάτικο, ροφός, κρανιός, μυλοκόπι, συκιός, γλώσσα, καλκάνι, κλπ. Όσον άφορα τις καταγγελίες περί διαφυγής ψαριών με έντονη"Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερούΜπορεί να είναι εικόνα φαγητόΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "τη διενέργεια μονάδα στη αποστολής για μετακίνηση που παρήλθαν τελευταία μέχρι μέρα του ελέγχου, ενάγουσας υπήρχε ψυκτικός θάλαμος για τη φύλαξη αγορά αυτού μετά τιςκαταγγελες To υπό ηνατιολ αναλώσιμων αναφερόμενους άρρωστων ιχθύων 127804/1565/10.06.2011 αναφορικά"Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα κείμενοΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "። Εφαρμογές Gmail YouTube Μετάφραση FISH FROM REECE πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 μεαντικείμενα ίμενο ανέδειξε, μετά από αρχαιρεσίες, νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποί εξής: Δ.Σ ΕΛΟΠ y Τουραλιάς Απόστολος Πρόεδρος Λυμπέρης Νικόλαος Αντιπρόεδρος Χεκίμογλου Ιωάννης- Γενικός Γραμματέας Μπαράζι -Γερουλάνου Λάρα- Μέλος Γιαννουλάτος Σπύρος -Μέλος Κολιούλης Λεωνίδας -Μέλος Μπόκας Κωνσταντίνος -Μέλος Ραυτόπουλος Αναστάσιος Μέλος Ντήμας Στέφανος Μέλος Αναπληρωματικά Μέλη Καλούμενος Ιωάννης- ΑναπληρωματικόΜέλος Τόκας Σταυρος Μέλος Μητσακος Μητσακατχρήστας-Ανατληρωνατ.ιολΜείος Χρηστος-"Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΙΑΝΗΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ προϊσταμένη στο τμήμα περιβάλλοντος PDF ww.php.gov.gr> domi> phonebook Τηλεφωνικός κατάλογος (pdf) 24 2681364479. 2681364481 Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε Θεσπρωτίας. Έδρα: Ηγουμενίτσα. Προϊσταμένη Κασσιανή Ανυφαντάκη 2665360124 visited this page 4 times. Last visit: 3/17/21 人 uploads file tilefona DOC ΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΝΤΟΣ ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 12 Ανυφαντάκη Κασσιανή 5360124 2665360123 k.anifantaki@php.gov.g 3/17/21 7-1-2021_ts ΝΙΚΩΝΕΡΓΩΝ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΕΝ"Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎Δημοσιεύσεις -ه- Φίλτρα 96 ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ 22 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων 18 Μαρτίου στις 8:55 μ.μ. Τοποθέτηση της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Θεσπρωτίας για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα του "κυρίου" Λοβέρδου-Στελακάτου. Αρχικά, ξεκαθαρίζουμε πως ανέκαθ... Δείτε περισσότερα 3 Μου αρέσει! 1 σχόλιο Σχόλιο Κοινοποίηση‎"‎Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και εσωτερικός χώρος  

[----->]