Περιμένω να καταργηθεί η Αστυνομία Ηθών και στην Ελλάδα και τις δυτικές κοινωνίες

 

Δημήτρης Μπελαντής:

Διάβασα ότι καταργήθηκε η Αστυνομία Ηθών στο Ιράν.Καλο μου φαίνεται ανεξάρτητα από την χειραγώγηση των κινητοποιήσεων από την Δύση. Βρίσκω πολύ αυταρχικό  και ανελεύθερο το να υπάρχει Αστυνομία Ηθών.

   Περιμένω να καταργηθεί η Αστυνομία Ηθών και στην Ελλάδα και τις δυτικές κοινωνίες.Τι; Δεν υπάρχει; Ειλικρινά πιστεύω ότι κάνετε λάθος.Να σας δώσω ορισμένα παραδείγματα.

- Αν δεν έκανες το εμβόλιο η ακόμη παραπάνω αν είσαι κατά της υποχρεωτικοτητας η και το θεωρούσες η το θεωρείς  επικίνδυνο, σε λενε  ψεκασμενο,κατά της επιστήμης και ακροδεξιό .Σε πολλές περιπτώσεις  τρως  και μια αναστολή απασχόλησης χωρίς εισόδημα.Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έβριζε χυδαία στη Βουλή τους ανεμβολίαστους και όσοι διαμαρτύρονταν τρώγανε ξύλο στις διαδηλώσεις .Τα ΜΜΕ καθημερινά λειτουργούσαν  και λειτουργούνε στο θέμα αυτό  ως Αστυνομία Ηθών

- Άλλο παράδειγμα.Οποιος στη Δύση στα ζητήματα των ομάδων ταυτότητας η στο μεταναστευτικό  η στα έμφυλα ζητήματα δεν συμφωνεί και μάλιστα απολύτως με τις Ιερές Αγελάδες που λέγονται δικαιωματικές οργανώσεις και ΜΚΟ  και μάλιστα δεν υπογράφει τις ακριβείς διατυπώσεις τους τρώει ένα γερό δημόσιο bullying,  χαρακτηρίζεται ρατσιστής και φασίστας και κινδυνεύει να εναχθεί,να χάσει τη δουλειά του ,να τον σκίσουν στο φμπ και άλλα πολλά.Υπαρχει μάλιστα στην Ελλάδα μια ορισμένη χρήση του αντιρατσιστικού νόμου ( χωρίς αυτό να σημαίνει ότι  ο νόμος είναι συνολικά αρνητικός) όπου διάφοροι επαγγελματίες δικαιωματικοί παρακολουθούν κάθε μέρα τι λέει ο καθένας για να τον μηνύσουν ,να τον διαπομπεύουν κλπ

- Ουκρανία. Όσοι υποστηρίξαμε το δίκιο της Ρωσίας στην υπόθεση αυτήν και το άδικο του ναζιστικού  καθεστώτος του Κιέβου ,μπήκαμε από την αρχή στο στόχαστρο του κράτους,του πολιτικού συστήματος  αλλά και της Υπαρκτής Αριστεράς.

- Παρακολουθήσεις συνομιλιών και υποκλοπές. Παρακολουθούνται στην Ελλάδα αλλά και γενικά στον Ελεύθερο Κόσμο (ξαναγύρισε ο όρος και ο  δικτάτορας Παπαδόπουλος θα γελάει στο τάφο του) οι πάντες έως και οι αρχηγοί κρατών. Όταν γίνεται γνωστό από διαρροή, στήνουν μια κοινοβουλευτική επιτροπή, ρίχνουν ένα άλλο θέμα στα ΜΜΕ και σε λίγο οι υποκλοπές ξεχνιούνται.Ποντάρουν στην σύντομη μνήμη του κοινού και έχουν δίκιο.

- Τεκμήριο αθωότητας.Γίνονται  κάποιες καταγγελίες και προτού ερευνηθεί η υπόθεση ποινικά ,ο καταγγελλόμενος έχει ήδη ηθικά εξανδραποδιστει.Το έχουμε ονομάσει σε άλλη ανάρτηση  Μηχανισμό  της Αρένας.

Κοντολογίς, ναι στη Δύση έχουμε Αστυνομία Ηθών.Εχουμε και κάτι πιο προωθημένο όπου στο Ιράν υστερούσαν.Εχουμε και Αστυνομία της Σκέψης .Εδώ δεν αφορά μόνο τις γυναίκες ,αφορά τους πάντες.

-

Βενεζουέλα :Ο πόλεμος κατά του Πούτιν αποκαθιστά τον Μαδούρο.

 

Παρακολουθώ τα γεγονότα στη Βενεζουέλα εδώ και χρόνια και είχα προβλέψει πώς θα εξελισσόταν η μετωπική σύγκρουση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέρος της οποίας αποτελεί η ιστορία του Γκουαϊδό.

Αντίο λοιπόν στον Γκουαϊδό: ο πόλεμος κατά του Πούτιν αποκαθιστά τον Μαδούρο.

Ενας πόλεμος φεύγει,ένας πόλεμος έρχεται. Αρχίζει ο πόλεμος στην Ουκρανία, τελειώνει αυτός στην Βενεζουέλα. Ενώ το ΝΑΤΟ συνεχίζει τον πόλεμο δι' αντιπροσώπων κατά της Ρωσίας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ σηκώνει τα χέρια ψηλά στη Βενεζουέλα μετά από επτά χρόνια υβριδικού πολέμου: αχαλίνωτη παραπληροφόρηση, αποβάσεις μισθοφόρων, απόπειρες δολοφονίας του προέδρου, σαμποτάζ των υποδομών της χώρας.

Και πάνω απ' όλα, κυρώσεις. Καταστροφικές κυρώσεις, οι οποίες υποτίθεται ότι θα στερούσαν από τη χώρα τα προς το ζην, αρχής γενομένης από το πετρέλαιο. Στο φαντασιακό της Ουάσινγκτον, υποτίθεται ότι το μισητό Μαδούρο θα τον εξόντωνε μια εξέγερση του πεινασμένου όχλου, ένα στρατιωτικό πραξικόπημα και η διεθνής απομόνωση.

Ο πόλεμος ξεκίνησε επί Ομπάμα το 2015 με σημαία την παραληρηματική αντίθεση μεταξύ δημοκρατίας και δικτατορίας. O Τραμπ, αυστηροποίησε τις κυρώσεις, αλλά αποκάλυψε τον απώτερο στόχο του πολέμου. Ο σοσιαλισμός και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

Ο διευθυντής του FBI έγραψε ότι ο Ντόναλντ θεωρούσε άδικο για τον Μαδούρο να κάθεται πάνω στο μεγαλύτερο απόθεμα πετρελαίου στον κόσμο σε ένα μέρος που απέχει μόλις τρεις ώρες πτήσης από το προπύργιο της δυτικής δημοκρατίας. Η συνέχεια είναι η γνωστή. Δημιουργούμε το τέρας που σήμερα έχει σειρά. Ο Μαδούρο όπως ο Σαντάμ, ο Καντάφι, ο Άσαντ, ο Πούτιν. Φωνάζουμε τους σύμμαχους. Στήνουμε το στόρι ενός πλανήτη που παγώνει από τη φρίκη του δεσπότη του Καράκας. Και ένας τύπος, άγνωστος σχεδόν, στους ίδιους τους κατοίκους της Βενεζουέλας, διορίζεται πρόεδρος.

Αλλά ο κόσμος αποτελείται από 194 κράτη, 144 από τα οποία, το 75%, δεν σκέφτονται καθόλου να αναγνωρίσουν έναν πρόεδρο που επιβλήθηκε στη Βενεζουέλα από ένα άλλο κράτος. Ωστόσο, οι υπόλοιπες 50 χώρες, με πρώτη την ΕΕ, συμμορφώνονται με υτά ατα καμώματα και αναγνωρίζουν τον Γκουαϊδό. Με εξαίρεση την Ιταλία, που εκείνη την εποχή κυβερνούσε ο διαβόητος Μπέπε Γκρίλο. Το 2019, η συνέλευση των 120 χωρών του Κινήματος των Αδεσμεύτων (ΝΑΜ) καταδικάζει έντονα την επίθεση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα. Και την επόμενη χρονιά,στη Συνέλευση του ΟΗΕ, οι ΗΠΑ χάνουν υφίστανται μεγάλη ήττα. Εν τω μεταξύ, ο κ. Γκουαϊδό προσπαθεί να ξεσηκώσει τις μάζες. Προσπαθεί να οργανώσει μια πορεία στην πρωτεύουσα, αλλά συγκεντρώνει μόνο ένα κλάσμα των οπαδών που απαιτούνται για να δικαιολογήσει το λογαριασμό που θα πρέπει να παρουσιάσει στους Αμερικανούς. Μέχρι που τον Απρίλιο του 2019 μπλοκάρει μια αερογέφυρα στο Καράκας και περιμένει την εξέγερση του λαού και των ενόπλων δυνάμεων. Αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Και η μοχθηρή δικτατορία τον αφήνει σώο και αβλαβή γιατί είναι πλέον σαφές ότι κάποιος σαν αυτόν είναι πιο χρήσιμος ζωντανός.

Σε αυτό το σημείο, η Ουάσινγκτον δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στο σενάριο του παλιού καλού καιρού: απόβαση από τη θάλασσα με σχετικό βομβαρδισμό του προεδρικού μεγάρου. Μια ταχεία επέμβαση ενώ ο στρατός θα παρακολουθούσε και ο πληθυσμός θα καλωσόριζε τους πεζοναύτες ως απελευθερωτές. Αλλά οι αποτυχίες του Γκουαϊδό προκάλεσαν μια αναλαμπή νοημοσύνης στις υπηρεσίες της αυτοκρατορίας. Η ετυμηγορία των σχεδιαστών της στρατιωτικής επέμβασης είναι ότι η χώρα είναι αδύνατο να καταχτηθεί όταν υπάρχουν τουλάχιστον 4 εκατομμύρια μαχητικοί τσαβιστές, 100 χιλιάδες από αυτούς έτοιμοι να υπερασπιστούν την κυβέρνησή τους με τα όπλα, μαζί με έναν στρατό 160 χιλιάδων κάθε άλλο παρά διχασμένο και αποσυντονισμένο.

Και ένας από αυτούς τους σχεδιαστές συνόψισε το πρόβλημα ως εξής: αν εισβάλουμε στη Βενεζουέλα, το πράγμα θα ξεκινήσει όπως το Ιράκ και θα τελειώσει όπως το Βιετνάμ. Οι ΗΠΑ κάθονται τότε στην άκρη. Αλλά η αλλαγή του καθεστώτος δεν έρχεται επειδή 1) σε έναν πολυκεντρικό πλέον κόσμο,ένα μέρος του πετρελαίου εξακολουθεί να πωλείται στην Κίνα, την Ινδία, το Ιράν, τη Ρωσία- 2) οι εισαγωγές τροφίμων αντικαθίστανται από μια ανάπτυξη της γεωργίας που κάνει τη Βενεζουέλα σχεδόν αυτάρκη σε τρόφιμα- 3) η οικονομία δολλαριοποιείται και ανοίγεται  στις επενδύσεις, τονώνοντας μια ανάπτυξη της οικονομίας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα- 4) όλα αυτά δεν συμβαίνουν εις βάρος των φτωχών, επειδή το σύστημα κοινωνικής προστασίας που βρίσκεται στην καρδιά του τσαβισμού παραμένει σε ισχύ. Ετσι,στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2021 - αδιάβλητες σύμφωνα με τους διεθνείς παρατηρητές - επαναλαμβάνεται μια ακόμη νίκη των σοσιαλιστών υποψηφίων.

Και φτάνουμε στον Μπάιντεν, ο οποίος διατηρεί τις κυρώσεις μέχρι να αρχίσει ο πόλεμος κατά της Ρωσίας. Αυτό όμως πλήττει τη βάση του αμερικανικού πολιτισμού: το φθηνό πετρέλαιο. Η Ουάσινγκτον έχει επείγουσα ανάγκη από πετρέλαιο και αναγκάζεται να συνειδητοποιήσει ότι είναι καιρός να τερματιστεί η παρωδία του Γκουαϊδό ενώ η ΕΕ τον έχει υποβαθμίσει σε απλή αντιπολίτευση. Έχασε τον σεβασμό των συναδέλφων του, αφού τα χρήματα των ΗΠΑ κατέληξαν στις τσέπες φίλων και συγγενών του και σε πάρτι με πόρνες και κοκαΐνη. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαδίδει τις τελευταίες ημέρες την είδηση ότι θα απορρίψει τον Γκουαϊδό κατά στη νέα σύνοδο του Κοινοβουλίου της Βενεζουέλας τον Ιανουάριο του 2023.

https://www.facebook.com/PinoArlacchi

Ο Πίνο Αρλάκι ήταν αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ και Εκτελεστικός Διευθυντής του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα το 1997−2002. Υπήρξε ηγετική μορφή και μελετητής στον τομέα του οργανωμένου εγκλήματος, των παράνομων αγορών και της παγκόσμιας ασφάλειας. Το 1993 επιβίωσε από απόπειρα δολοφονίας του από την μαφία.

Τεράστια κρύπτη όπλων με προορισμό το Ιράν

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Cradle The F” 8mk @oTRi CAM Iraqi authorities confiscate huge weapons cache being smuggled into Iran from Kurdistan Region www.thecradle.co @thecradlemedia"

Σε δημοσίευμά του, το ιρανικό μέσο ενημέρωσης Tabnak δημοσιεύει ρεπορτάζ για μια τεράστια ποσότητα κατασχεμένων όπλων που κατευθύνονταν προς το Ιράν και φέρεται να κατασχέθηκαν από τις ιρακινές αρχές στην πόλη Σουλεϊμανίγια , στα ανατολικά της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν .

 

Σύμφωνα με το Tabnak, πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση λαθρεμπορίου όπλων που έχει αποτραπεί μέχρι στιγμής και εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόσφατης αύξησης του λαθρεμπορίου όπλων προς το Ιράν.

 

Τον τελευταίο καιρό, οι δυνάμεις ασφαλείας του Ιράν εργάζονται προκειμένου να αποτρέψουν την παράνομη διακίνηση όπλων στη χώρα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι ιρανικές μυστικές υπηρεσίες συνέλαβαν κύκλωμα λαθρεμπορίας όπλων στη νοτιοανατολική επαρχία Σιστάν και στο Βελουχιστάν. Τα όπλα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για την υποκίνηση βίας κατά των ιρανικών αρχών.

 

Τα όπλα αυτά συνήθως εισέρχονται στο Ιράν μέσω του Ιρακινού Κουρδιστάν και καταλήγουν στα χέρια ταραχοποιών και αυτονομιστικών ομάδων.

 

Το αποτέλεσμα είναι να έχουν σκοτωθεί μέχρι σήμερα τουλάχιστον 60 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας του Ιράν.

 

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον πρώην επικεφαλής της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον, ο οποίος παραδέχθηκε ανοιχτά σε συνέντευξή του στις 7 Νοεμβρίου ότι «η ιρανική αντιπολίτευση οπλίζεται πλέον με όπλα ... τα οποία εισάγονται στο Ιράν από την περιοχή του Κουρδιστάν του Ιράκ». Ο Μπόλτον εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι η κατάσταση θα οδηγήσει σε «αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν.

[----->]