Γιατί υπάρχει και αυτή η εικόνα από το Καράκας...

 


Βενεζουέλα-Καράκας. Ο λαός κατεβαίνει στους δρόμους για να καταδικάσει τους πραξικοπηματίες, και να ταχθεί υπέρ του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο και της Βολιβαριανής Επανάστασης

ΠΗΓΗ : [---->]        και   [---->]

Ως τι ακριβώς συναντήθηκε ο κυρ Δουζίνας ο 'αριστερος'' ?


 

Πηγή Eurokinisi,

Αναπαραγωγη 902..

''Συγκεκριμένα ο Κώστας Δουζίνας, που είναι ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, τη Δευτέρα 22 Απρίλη συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Φρανσίσκο Σούκρε, βουλευτή της αντιπολίτευσης και εκπρόσωπο του Χουάν Γκουαϊδό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φρ. Σούκρε συναντήθηκε και με τον Βαγγέλη Καλπαδάκη που είναι διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μετά τη συνάντηση ο Κώστας Δουζίνας τάχθηκε υπέρ του αιτήματος του Γκουαϊδό για εκλογές, δηλώνοντας στο «Εuronews» ότι η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στη Βενεζουέλα «όπως προτείνεται και από τις διεθνείς και ευρωπαϊκές διπλωματικές πρωτοβουλίες και από τον πρόεδρο της Εθνικής Συνέλευσης της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό». 

Παράλληλα για την άμεση εμπλοκή και παρέμβαση των ΗΠΑ στα εσωτερικά της Βενεζουέλας δεν είπε τίποτα, κάνοντας απλά λόγο για αστάθεια και κρίση. Ανέφερε πως πρέπει «να προχωρήσουμε σε λύση της μεγάλης αυτής πολιτικής αστάθειας και κρίσης στη Βενεζουέλα με τρόπο οργανωμένο που θα απαντά στα προβλήματα των πολιτών και θα οδηγήσει σε άρση του αδιεξόδου που υπάρχει σήμερα».
[---->]

Λες ;


Μη μου πείτε ότι η δημοκρατική Ευρώπη μας στηρίζει το στρατιωτικό πραξικόπημα-συγγνώμη- την αποκατάσταση της δημοκρατίας, στη Βενεζουέλα?