Ούτε εμφύλιο, ούτε ξένη επέμβαση .Η Βενεζουέλα θέλει Ειρήνη !

Η εικόνα ίσως περιέχει: πλήθος, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες  



[--->]

Το σχέδιο πλιατσικολόγησης προχωρά κανονικά


Με την ένταξη μας στην Ευρωζώνη, το σχέδιο των τραπεζιτών ήταν να δώσουν αφειδώς δάνεια βάζοντας χέρι στα ακίνητα (νέα και παλιά που θα ανακαινίζονταν), τα οποία μέχρι τότε ήταν ελεύθερα από βάρη. 

Βρήκαν δηλαδή στην Ελλάδα ένα νέο Eldorado, γιατί αγοραστές ακινήτων στο νότο από πολίτες της βόρειας Ευρώπης βρίσκονταν εύκολα, δίνοντας και σε αυτούς δάνεια που όμως μπορούσαν να αποπληρωθούν. Το σχέδιο πλιατσικολόγησης προχωρά κανονικά όπως απλά και κατανοητά γράφει ο φίλος Demetrios Alvanos «Ξεκίνησαν με αλλαγή της δικονομίας έκαναν τις τράπεζες να έχουν προνόμια που μόνο το Δημόσιο είχε και εξαφάνισαν τα νομικά οπλα του δανειολήπτη.

Μετα κουτσουρεψαν τον νόμο Κατσέλη κάνοντας τα χατήρια των τραπεζών , έφεραν αποκλειστικά ηλεκτρονικους πλειστηριασμους .Τωρα καταργούν πλήρως τον Κατσέλη, μαζί με τραπεζίτες χωρίς να ρωτήσουν έστω προσχηματικά τις καταναλωτικες οργανώσεις.

 Στο τέλος κάνουν τους τραπεζίτες δικαστες του εαυτού τους να κρίνουν οι ίδιοι τις δανειακες συμβάσεις .Πραγματικά μεγάλη εφευρεση η αριστερά αν αυτά γινόταν με άλλους θα είχαμε εμφύλιο πόλεμο»
Ενώ λοιπόν ο Τσίπρας (αντί να προβάλει αντίσταση) διευκολύνει ακόμα περισσότερο το σχέδιο λεηλασίας του ελληνικού λαού, πλασάρει νέο αφήγημα, κατά το άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αναγορεύεται λέει σε πόλο συσπείρωσης των δημοκρατικών δυνάμεων, για να αντιμετωπιστεί η επέλαση της ακροδεξιάς, όταν με τις πολιτικές που ακολουθεί την ενισχύει.
Διάολε επιτέλους, για πόσο ηλίθιους μας περνάς.

Το ψέμα πάει σύννεφο

Η χουντοφαρα Τσιπρα , στον λαο ταζει ποσους μηνες τωρα τις 120 δοσεις για χρεη στην Εφορια κ τα Ασφαλιστικα Ταμεια , ενω ειχε ηδη δεσμευτει γραπτα στους δανειστες, οτι δεν σκοπευει  αμεσα να κανει αναθεωρησεις των ρυθμισεων σε δοσεις κ αυτο αναφερεται στο κείμενο της 2ης εκθεσης...Παιζουν ελεεινη προπαγανδα με τις ζωες εκατομμυριων καταχρεωμενων ανθρωπων που κινδυνευουν με κατασχεσεις αμεσα..Μονος σκοπος της εισπρακτικης φαρας Τσιπρα, ειναι να φαινεται ,οτι φταινε οι δανειστες που αρνηθηκαν τις ρυθμισεις 120 δοσεων ,ενω οι απατεωνες εχουν δευσμευτει εγγραφως ..ο ορισμος της αλητειας σε ολο του το μεγαλειο..διολου τυχαιο ,οτι οσοι απεμειναν κ τους στηριζουν ειναι το ιδιο ψευτες, τυχοδιωκτες κ ρεμουλαδοροι,ο πως λεμε η κοπρια στα λαχανα

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

[--->]