Καμία μόνη !

 

🟣 Είναι συνταρακτικά όσα αποκαλύπτει η 18χρονη από την #Ηλιούπολη στην κατάθεσή της (δείτε εδώ: https://bit.ly/36yBAq3) για το κύκλωμα trafficking, το οποίο χρησιμοποιεί γνωστό site για την προώθηση κοριτσιών τα οποία συχνά βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και στο οποίο συμμετέχουν αστυνομικοί και στρατιωτικοί. Άραγε ποιοι να είναι και οι πελάτες;; Θα το μάθουμε ποτέ;

🟣 Οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς. Τώρα μιλάνε για άλλες 10 κοπέλες θύματα του ίδιου κυκλώματος (βλ. εδώ https://bit.ly/3yYDkVB). Σε διαμερίσματα δίπλα μας, στις γειτονιές μας. Γιατί τόσο καιρό η αστυνομία δεν είχε εντοπίσει τίποτα; Ρητορικό το ερώτημα...

🔻 Εμείς, ωστόσο, επιλέγουμε να σταθούμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο της κατάθεσης της 18χρονης. Στην περιγραφή της λυτρωτικής και απελευθερωτικής βοήθειας που έλαβε από την ''κοπέλα'' δηλαδή τη σερβιτόρα καφετέριας απ' όπου έπαιρνε τον καφέ της. Αυτή η κοπέλα, δεν προσπέρασε τα σημάδια κακοποίησης που είδε στο πρόσωπο της 18χρονης και της είπε μια μικρή κουβέντα που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της. Της είπε ότι αν χρειαστεί βοήθεια, εκείνη είναι εκεί. Και ήταν εκεί. Την έκρυψε, την περιέθαλψε, την πήγε στην αστυνομία και ταυτόχρονα - και αυτό είναι εξίσου σημαντικό - ειδοποίησε φεμινιστικές/πολιτικές συλλογικότητες για το γεγονός, οι οποίες με τη σειρά τους κινητοποιήθηκαν και ειδοποίησαν μάχιμους δικηγόρους. Αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν μέσα που είναι από τον λαό για τον λαό, τα οποία έκαναν θέμα την απαράδεκτη αστυνομική αντιμετώπιση απέναντι στην καταγγέλλουσα.

🔻 Έτσι, με κόσμο έξω από το Α.Τ. Ηλιούπολης και ντόρο στα μη-καθεστωτικά media, η υπόθεση δεν κουκουλώθηκε και τώρα οι συλληφθέντες του κυκλώματος αυξάνονται και το κυριότερο οι κοπέλες που σώζονται από το κύκλωμα αυξάνονται!

Όλα αυτά όμως δεν θα γίνονταν αν η σερβιτόρα ''κοιτούσε τη δουλειά της''.

Να είμαστε όλοι και όλες σε εγρήγορση, να μην αδιαφορούμε για τις αυθαιρεσίες και τη βία που ασκείται στους ανθρώπους γύρω μας!

Να μιλάμε, να ενημερώνουμε!

Να είμαστε σε επαφή με τις πολιτικές συλλογικότητες της γειτονιάς μας που έχουν αποδείξει ότι νοιάζονται και κινητοποιούνται!

Μόνο ο λαός σώζει, τον λαό!

Υπάρχει πιο μεγάλη απόδειξη από το περιστατικό στην Ηλιούπολη;

#ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow

#ΚαμίαΜόνη

___________________________

Ακούστε τις μαρτυρίες των δύο συνηγόρων της κοπέλας, Γιάννη Μυκωνιάτη: https://bit.ly/2U0o7Vz

και Αντωνίας Λεγάκη: https://youtu.be/8lBSZWf0Lq8 




Αριστερά εντεταλμένο όργανο του μονοπωλιακού καπιταλισμού

 

Όταν η Αριστερά εγκαταλείπει τον λαό, πολλά δεινά μπορούν να  συμβούν. Οταν η Αριστερά είτε ως ΣΥΡΙΖΑ είτε ως ΚΚΕ είτε ως εξωκοινοβούλιο ταυτίζει την τεχνοκρατία των εμβολίων της Big Pharma με τον Ορθό Λόγο,την επιστήμη και την δήθεν  υπόκλιση στην ορθολογικότητα, χωρίς να υπολογίζει τις παρενέργειες, σαν οι άνθρωποι να είναι πειραματόζωα του δόκτορος Μένγκελε, χωρίς να υπολογίζει την βιοηθική και το δικαίωμα στην πληροφόρηση του εμβολιαζόμενου, χωρίς να σταθμίζει ηλικία, κίνδυνο, υποκείμενα νοσήματα κλπ, η Αριστερά αυτή είναι  εντεταλμένο όργανο του μονοπωλιακού καπιταλισμού και όχι του Ορθού Λόγου.

Μιλάμε για εμβόλια όπου η διαδικασία πειραματισμού δεν έχει ολοκληρωθεί ,όπου υπάρχουν καταγεγραμμένες έως και σοβαρές παρενέργειες, έστω και σε μικρό ποσοστό, και όπου η Υπαρκτή Αριστερά γίνεται  ψευτοορθολογικος ατζέντης των φαρμακευτικών εταιρειών. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Άλλο να είναι η τεχνοκρατία όργανο του Στάλιν, στον οποίο όλοι υποκλίνεστε, και άλλο να είναι όργανο της Big Pharma. Δεν σας έχει μείνει ντροπή καθόλου; Δεν αντιλαμβάνεστε ,παρά την αντικειμενικά  χαμηλή μορφωτική σας συγκρότηση, ότι όταν η Αριστερά παίζει τον ρόλο τεχνοκράτη παιδονόμου που αντιστοιχεί στην Δεξιά, ο ρόλος της Αριστεράς εκ των πραγμάτων θα περάσει στην Δεξιά και την Άκρα Δεξιά. Εκτος από αμόρφωτοι είστε και βλάκες; Η παίζετε συνειδητά τον ρόλο του τεχνοκρατικού ηλίθιου του συστήματος; Η τα παίρνετε;

Δημήτρης Μπελαντής

[------>]