Δείξε μου τους φίλους σου



Η ανόητη Μοσάντ. Πόσο έχει αλλάξει η εικόνα της Mοσάντ; Ενας σωματοφύλακας του Χάλεντ Μασάλ (‘’π’’ του ηγέτη της Χαμάς) στο Αμάν ξεσκέπασε μια συνωμοσία της Μοσάντ. Στη συνέχεια, η αστυνομία του Ντουμπάι εντόπισε όλους τους ηλίθιους πράκτορες του Μοσάντ που δολοφόνησαν έναν πράκτορα της Χαμάς στο Ντουμπάι, λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επιχείρηση.
 
 Και τώρα, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, οι ηλίθιοι πράκτορες της Μοσάντ έβαλαν βόμβα κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου ενός Λιβανέζου δασκάλου. Μέσα σε λίγες μέρες, η αστυνομία του Λιβάνου διαλεύκανε τη συνωμοσία, εξέθεσε τους ενόχους και εντόπισε τους τέσσερις πράκτορες της Μοσάντ. Κανένα από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν δημοσίευσε τίποτα για τη βομβα και τη δύσκολη θέση που βρέθηκε το Ισραήλ μετά τον εντοπισμό των τρομοκρατών της Μοσάντ. Αν αυτό γινόταν από το Ιράν και οι τύποι ήταν πράκτορες της IRG, η είδηση θα βρισκόταν στις πρώτες σελίδες όλων των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

[--->] 



Πριν από τρεις ώρες η Συρία κατέρριψε ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος που είχε επιτέθηκε στη χώρα. Οι πιθανότητες να ξεσπάσει  ένας μεγαλύτερος πόλεμος αυξάνονται.

Η κλιμάκωση αυτή έρχεται μετά από μια σειρά προκλήσεων εναντίον των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία, των επιθέσεων των ΗΠΑ στις δυνάμεις της Συρίας, των ισραηλινών απειλών κατά του Λιβάνου και των ισραηλινών επιθέσεων εναντίον των εικαζόμενων εγκαταστάσεων της Χεζμπολάχ ή του Ιράν στη Συρία.



Το Ισραήλ δεν μπορεί να αγνοήσει την κατάρριψη του F-16, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες πάνω από τη Συρία και το Λίβανο. Επομένως, αυτό που είναι σημαντικό είναι το επίπεδο απάντησης.Θα υπάρξουν αντίποινα; Εάν ναι, τότε  μπορεί να ξεκινήσει ένας πόλεμος κάτι αναμενόμενο εδώ και πολύ καιρό.