Βέτο στην απόφαση της Ε.Ε. για αναγνώριση του πραξικοπηματία


Βέτο στην απόφαση της Ε.Ε. για αναγνώριση του πραξικοπηματία Γκουαϊδό, ως "προέδρου" της Βενεζουέλας, καθώς έληξε το τελεσίγραφο προς τον πρόεδρο Μαδούρο.

Μην έχετε αυταπάτες! Το βέτο δεν προέρχεται από την ελληνική "αριστερή" κυβέρνηση του κνώδαλου. Η Ιταλία μπλόκαρε την απόφαση! Το κνώδαλο... ό,τι πουν οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ! Άλλωστε, είχε συναινέσει και στο τελεσίγραφο.

Βενεζουέλα, απειλές και πιέσεις σε στελέχη της αντιπολίτευσης από τους πραξικοπηματίες


 Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα είναι πολύ διχασμένη ,με το πιο αδιάλλακτο κομμάτι της,τους πραξικοπηματίες, να θέλει να επιβάλει τη γραμμή που υπαγορεύεται από την Ουάσιγκτον
 Η κυβερνήτρια  της πολιτείας Táchira (στα σύνορα με την Κολομβία), Laidy Gómez, ηγέτης του κόμματος της αντιπολίτευσης Acción Democrática, καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές και πιέσεις επειδή καταδίκασε δημόσια μια πιθανή αμερικανική στρατιωτική παρέμβαση κατά της Βενεζουέλας, διότι αυτό θα φέρει στη χώρα μόνο το θάνατο και την καταστροφή.

ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΝΩΔΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται


Αρχίζει σήμερα η δίκη των εννιά Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών, που πιάστηκαν τον Νοέμβριο 2017 με ψευδείς κατηγορίες ως τρομοκράτες και βασανίστηκαν άγρια από την Αντιτρομοκρατική.