"Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια".



Όχι, ρε απατεώνες! Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο!

Σε μια χώρα όπου οι λαϊκές αντιστάσεις, στα 2010-15, δεν επέτρεψαν να περάσουν μονομιάς τα σχέδια του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου, όπως συνέβη σε τόσες και τόσες χώρες, και χρειάστηκαν σταδιακές απόπειρες επιβολής τους, εσείς ολοκληρώσατε τη βρομοδουλειά.

Αλλεπάλληλες ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών, ιδιωτικοποιήσεις, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, διάλυση κάθε έννοιας εργατικών δικαιωμάτων, περιορισμοί στην εθνική κυριαρχία και τις δημοκρατικές ελευθερίες.

Και έχοντας δεσμεύσει τη χώρα με συμφωνίες που θα ισχύουν επί δεκαετίες, φτάσαμε στη νέα κανονικότητα. Σε μια Ελλάδα που ούτε στα πιο εφιαλτικά για μας όνειρά τους δεν θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί, πριν μια δεκαετία, οι τραπεζίτες.

Σε μια Ελλάδα στην οποία ο κόσμος του μόχθου και της ανάγκης έχασε σχεδόν όλα όσα κέρδισε με αγώνες και αίμα επί έναν αιώνα.

Τώρα πια, κάθε περαιτέρω παροχή προς το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο έχει θεσμοθετηθεί και δεν χρειάζονται νέες συμφωνίες μνημονιακού τύπου. Και καμαρώνετε γι' αυτό!
[--->]

Το περιβόητο Μανιφέστο για την Ευρώπη του Μακρόν


Στη γαλλική πόλη Λιλ χθες. Η βία της Γαλλικής Αστυνομίας κατά των κίτρινων γιλέκων είναι η  βία ενός στρατιωτικού καθεστώτος. Αυτό είναι το περιβόητο Μανιφέστο για την Ευρώπη του Μακρόν. 

Διαδώστε το βίντεο όσο περισσότερο μπορείτε!