Εχουν οργανωθεί σε ομάδες λύκων


Η απόσταση μας από αυτά τα χυδαία υποκείμενα που απέμειναν στο κυβερνητικό μόρφωμα είναι τεράστια. Είναι η προσωποποίηση της ύβρις. Τώρα που καταρρέουν δείχνουν πόσο αδίστακτοι, αιμοβόροι κι απάνθρωποι είναι. Κι έχουν οργανωθεί σε ομάδες λύκων που κάνουν περιπολίες στο διαδίκτυο και στην πέφτουν ομαδικά.

Aimilia Papantoniou

Πραγματικά ήθελα να ήξερα...οι ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που πετούν λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ 

ΓΙΑΤΊ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΑ;

ΓΙΑΤΊ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΊΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΊΟΥ;

ΓΙΑΤΊ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ;

ΤΙ ΤΑ ΘΈΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ;

ΑΠΟΡΩ .....

Αλφρεντ ντε Ζάγιας : Βενεζουέλα όπως Χιλή


Ο πρώην γραμματέας της Επιτροπής Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, Αλφρεντ ντε Ζάγιας, δήλωσε ότι η κρίση στη Βενεζουέλα δημιουργείται με εντελώς τεχνητούς τρόπους .

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος, άγχος και σύγχυση στη Βενεζουέλα. (...) και όχι μόνο προκαλούν αυτό το χάος, αλλά θέλουν να εμφανίζονται και σαν τον καλό Σαμαρείτη ", είπε.

Σε συνέντευξη στο Russia Today, θυμήθηκε ότι τέσσερις εβδομάδες πριν το πραξικόπημα εναντίον του σοσιαλιστή Προέδρου της Χιλής,Σαλβαδόρ Αλιέντε,      " έγινε και τότε μπλακ άουτ. Ο Σλαβαδόρ Αλιέντε βρισκόταν στο μέσον μιας ομιλίας όταν, αυτό συνέβη, και προφανώς πίσω από το μπλακάουτ υπήρχε σαμποτάζ ".

Εκείνη την εποχή, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ρίτσαρντ Νίξον σε συνομιλία του με τον υπουργό Εξωτερικών Χένρυ Κίσινγκερ, έλεγε "ότι δεν θα ανεχόταν ένα εναλλακτικό οικονομικό και κοινωνικό σύστημα στον καπιταλισμό", αναφέρει το Πρακτορείο Ειδησεων της Βενεζουέλας Agencia Venezolana Notizie (AVN).

Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ για την προώθηση μιας δημοκρατικής και δίκαιης διεθνούς τάξης από το 2012 μέχρι τον Απρίλιο του 2018, υπογραμμίζει ότι αυτή η στρατηγική των Ηνωμένων Πολιτειών "όχι μόνο είναι παράνομη και παραβιάζει το εθιμικό διεθνές δίκαιο", αλλά φέρνει και το Θάνατο.