Στρατός καταστολής

Σήμερα δημοσιεύτηκε λίστα της παγκόσμιας στρατιωτικής κατάταξης από τον οργανισμό Global Firepower ..τι το ευχάριστο; Φαίνεται πως οι στρατόκαυλοι στον κόσμο αρχίζουν να υποβαθμίζουν το στρατό του Ισραήλ.. εκεί που τον είχαν στην 10η θέση ..μετά από τρεις αποτυχημένους πολέμους, σε δέκα χρόνια, εναντίον της αποκλεισμένης Λωρίδας της Γάζας το τοποθέτησαν στην 16η θέση

....Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα βγει τελείως από όλες τις λίστες των στρατόκαυλων ...
Δεν είναι επίσης μυστικό αυτό που λένε μεταξύ τους, ότι ο "ισραηλινός στρατός έπαψε πια να είναι στρατός πολέμων, αλλά στρατός καταστολής" ...

Δηλαδή οι "ποιητές" αυτοί γελάνε μεταξύ τους, όταν τον βλέπουν "να δολοφονεί άοπλους διαδηλωτές και να συλλαμβάνει μικρά παιδιά" και μάλιστα "όχι σε προσδιορισμένο και σύντομο χρονικό διάστημα"..και επισημαίνουν ότι "ούτε εκεί είναι πια αποτελεσματικός", γιατί όπως εξηγούν "ένας στρατός πρέπει όταν στέλνεται για να καταστείλει-σαν έχουν αποτύχει οι αστυνομικές δυνάμεις καταστολής-κοινωνικές και πολιτικές ταραχές πρέπει να κάνει τη "δουλειά" του σε μικρό χρονικό διάστημα ..γιατί λένε "όσο παρατείνεται η παρουσία του σε αστικές περιοχές χάνει το ""κύρος" του. ..

 Και κάτι τελευταίο μόνο στην Ελλάδα οι στρατόκαυλοι ακόμα καμαρώνουν τον ισραηλινό στρατό ..γιατί έχουν την ίδια εθνικιστική και ρατσιστική νοοτροπία ..

https://www.globalfirepower.com/countries-listing.asp…

Τόση μπάλλα και τόση μούγκα

✔️ο 1 στους 4 απασχολούμενους το 2017 αμειβόταν με ποσό μέχρι 500 ευρώ
✔️Η πλειονότητα των νέων θέσεων εργασίας εντοπίζεται σε χαμηλά αμειβόμενη απασχόληση σε εμπόριο και εστίαση...
✔️.εστίαση με 25,5% των απασχολούμενων με κατώτατο και υποκατώτατο μισθό 317ευρω..
✔️χονδρικό και λιανικό εμπόριο το 22,71%κατώτατο και υποκατώτατο μισθό 317ευρω.
 .✔️το 77,14% των εργαζόμενων με κατώτατο και υποκατώτατο μισθό 317 ευρώ απασχολούνται σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις..
✔️Παρατηρείται τάση μείωσης τόσο του μέσου (€982,4 το 2017 αντί €1.011,2 το 2014) όσο και του διάμεσου μισθού (€812,4 το 2017 αντί €854,7 το 2014) για την περίοδο 2014-2017. 
✔️..Το 60% των απασχολουμένων συγκεντρώνεται στις ηλικίες 25-44 ετών, μερίδιο που υποχωρεί. 
✔️..Κάθε θέση εργασίας που δημιουργείται δεν ταυτίζεται με έναν μοναδικό απασχολούμενο, καθώς ενδεικτικά 1 εργαζόμενος μπορεί να δουλεύει σε 2 ή και 3 θέσεις μερικής απασχόλησης. 
✔️..οι θέσεις μερικής απασχόλησης σημείωσαν μεγάλη αύξηση...
.✔️ το 2014-2017 καταγράφεται υψηλή ποσοστιαία μεταβολή (+48,7%) στις θέσεις εργασίας που αμείβονται με 501-600 ευρώ που περιλαμβάνει και τους αμειβόμενους στον κατώτατο και υποκατώτατο μισθό 317ευρώ ##ΥΓ..γι αυτη τη γαλερα που δεν εχει πατο ,δεν εχει ορια κ καταβροχθιζει αμασητους τους εργαζομενους πανηγυριζει η ξετσιπωτη καταδεξια εισπρακτικη που ουτε να υποδυθει την κυβερνηση δεν ειναι ικανη ...οι μονοι εργαζομενοι που πηραν αυξησεις 17% ειναι οι ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ κ οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ πελατες του 
#ΣΥΡΙΖΑ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ 


Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο. 

[---->]