όπου τους βρίσκουν,τους αποδοκιμάζουν

Αποδοκιμάστηκε και φυγαδεύτηκε ο Δενδιας από το Βύρωνα
Ελλάδα Κάθε άλλο παρά ήρεμα εξελίχθηκε η μεσημεριανή βόλτα του υπουργού Εθνική Αμυνας Νίκου Δενδια στη πλατεία Λαζάρου στο Βύρωνα.  Οταν έγινε αντιληπτός από ομάδα αντιεξουσιαστών αποδοκιμάστηκε έντονα, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα αλληλεγγύης στο απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Ο υπουργός αποδοκιμάστηκε όμως και από πελάτες των καταστημάτων περιμετρικά της πλατείας, αλλά και από κατοίκους της περιοχής που το αποδοκίμαζα από τα μπαλκόνια.

Ο υπουργός φυγαδεύτηκε άμεσα και είναι χαρακτηριστικό πως δύο από τους άνδρες της ασφάλειάς του δεν πρόλαβαν κάν να μπουν στο αυτοκίνητο και βρέθηκαν να τρέχουν πίσω από αυτό.
[--->]

Εντωμεταξύ σε άλλη δημόσια εμφάνιση τους αποδοκιμάστηκαν και οι μη εξαιρετέοι Αδωνις, Σοφία και Κωστής Χατζηδάκης οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή :

Στα Ιλίσια, σε ταβέρνα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Λινάτσα», θέλησαν να φάνε και να πιούνε απόψε καμιά 40ριά νεοδημοκράτες, μεταξύ των οποίων και ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Σοφία Βούλτεψη και ο Κώστας Χατζηδάκης.
Εκεί που έτρωγαν και έπιναν, στη «Λινάτσα» πάντα, εμφανίστηκαν κάμποσοι αλληλέγγυοι προς τον Νίκο Ρωμανό και το φαγοπότι έληξε κακήν κακώς!…
Πηγή: ekdohi.gr

[--->]

νόμος είναι το δίκιο του πραιτωριανού

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, μεταξύ των μαζικών περιστατικών καταστολής και βίας από την αστυνομία στην χθεσινή πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και στο γνωστό περίπτερο όπου τι βράδυ της 17ης Νοέμβρη, μετά από την διαδήλωση για το Πολυτεχνείο, είχαν πάρει νερά χωρίς να πληρώσουν.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως το περίπτερο στην πλατεία Εξαρχείων γίνεται ξανά στόχος των ΜΑΤ 
- Βίντεο από omniatv



Εντελώς αναίτια ΜΑΤ που είχαν επέμβει στην πλατεία Εξαρχείων, επιτέθηκαν με δακρυγόνο και κρότου λάμψης στο περίπτερο απ' όπου λίγες μέρες νωρίτερα είχαν κλέψει μπουκάλια με νερό, γεγονός που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας.
 

Από την κρότου λάμψης τραυματίστηκα στην περιοχή του λαιμού όπου έχω υποστεί βαθύ έγκαυμα. https://twitter.com/_GiaNt_/status/54... 


αίσχος! Καθηγητές έδεσαν ασφαλίτες

...στο Μεξικό

Δημόσια διαπόμπευση περίμενε μέλη των αρχών ασφαλείας που παρεισέφρησαν σε πορεία εκπαιδευτικών στο Μεξικό.


 Τα μέλη του συνδικάτου καθηγητών CNTE, που δραστηριοποιείται στις φτωχότερες περιοχές του Νότιου Μεξικού, έδεσαν τους ασφαλίτες και τους παρουσίασαν στις κάμερες των μέσων ενημέρωσης

B4NQP7_CIAAZygQ
[--->] 

Infiltrados = χαφιέδες
Δημόσια διαπόμπευση περίμενε μέλη των αρχών ασφαλείας που παρεισέφρησαν σε πορεία εκπαιδευτικών στο Μεξικό.
- See more at: http://left.gr/news/kathigites-edesan-asfalites-sto-mexiko#sthash.0NLNxGVD.dpuf

Δημοκρατία «εξ αποστάσεως»

 Δημοκρατία «εξ αποστάσεως»

της Μαριάννας Τζιαντζή

Να λοιπόν που η νεολαία και γενικότερα η ανήσυχη κοινωνία αποκτά τον ήρωά της: τον 21χρονο Νίκο Ρωμανό. Η ηρωοποίησή του δεν οφείλεται μόνο στις δικές του επιλογές, στην αταλάντευτη επιμονή του στην απεργία πείνας, αλλά και στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, στην άρνησή της να του επιτραπεί η φοίτηση στη σχολή όπου πέρασε με το σπαθί του, χωρίς φροντιστήριο, χωρίς ιδιαίτερα, μελετώντας μέσα στη φυλακή.
Ποιος ΣΥΡΙΖΑ, ποιο ΚΚΕ, ποιες αριστερές οργανώσεις, ποια συνδικάτα, ποια παράταση του Μνημονίου, ποιος προϋπολογισμός: το αναρχικό ρεύμα έχει τις τελευταίες ημέρες το λόγο, όπως τον έχουν και οι δυνάμεις καταστολής. Τουλάχιστον αυτή την εικόνα δίνουν τα μεγάλα κανάλια που όλη αυτή την εβδομάδα προβάλλουν τρέιλερ με «κλέφτες κι αστυνόμους» και εικόνες μιας φλεγόμενης πόλης και ταυτόχρονα βαφτίζουν την (αυτονόητη) αλληλεγγύη «ανομία».

Αστυνομικοί βάζουν μολότοφ σε τσάντα


Ο φακός του Mega κατέγραψε αστυνομικό των ΜΑΤ που βάζει μια βόμβα μολότοφ σε τσάντα διαδηλωτή.
Εξίσου ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και η περιγραφή της δημοσιογράφου που περιγράφει κάτι διαφορετικό από αυτό που δείχνει η εικόνα.
[--->] 
 

https://bluebig.files.wordpress.com/2014/12/8bb71-ce9cce91cea42bcea3ce91ce9ace99ce94ce99ce91.jpg

ΜΑΤ με σακίδια αγνώστου (;) περιεχομένου, τα οποία θα «χρεωθούν» σε κάποιον άτυχο κι ανυποψίαστο διαδηλωτή.
[--->]

εγκώ ντεν καταλαμπαίνει...μπαλούρντο ?




 Embedded image permalink


105.5 Στο Κόκκινο - 6 Δεκέμβρη 2014: Ομάδα ασφαλιτών στη Στουρνάρη και Πατησίων 

Ομάδα ασφαλιτών με κουκούλες στη Στουρνάρη

 Ελλάδα Μεγάλη ομάδα ασφαλιτών μαζί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Στουρνάρη   Πρόκειται για την ίδια ομάδα όπου κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια στη Στουρνάρη και επέστρεψε για να δώσει αναφορά στον διμοιρίτη.

Δεύτερο βίντεο με τη «πορεία» των ασφαλιτών οι οποίοι προστίθενται στους προηγούμενους:  

 

[--->]