Μιας και αρχίσαμε τις αναζητήσεις βάσει φωτογραφιών


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, καπέλο, γένι και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Μιας και αρχίσαμε τις αναζητήσεις βάσει φωτογραφιών από "επεισόδια", αφήνω κι εγώ αυτό εδώ. Είναι το όργανο της τάξης (sic), σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση για τον επικίνδυνο τραυματισμό του Γ. Χαρίση (3η φωτό) τον μακρινό Ιούνιο 2011. 

Ο κύριος αυτός "αναζητήθηκε αρμοδίως" επί 7 χρόνια και κανένας στην ΕΛΑΣ δεν τον αναγνώρισε! Παρότι ήταν γνωστή ακόμα και η διμοιρία του (βλ. διακριτικό στη 2η φωτό)! Είναι ένας άγνωστος στις τάξεις των ΜΑΤ, γεγονός ενδεικτικό της ανικανότητας όλου του συστήματος (ΕΛΑΣ και Δικαιοσύνης) αλλά και της ανεξαρτησίας (lol) της δεύτερης. 

Μιας και έχουμε πλέον άξιους νέους βουλευτές που εντοπίζουν και κατονομάζουν πρόσωπα από ανάλογες φωτογραφίες (και μάλιστα από πολύ πιο δύσκολη γωνία - από πίσω) φαντάζομαι πως θα του είναι εξαιρετικά εύκολο να εντοπίσει και αυτόν και τους ανωτέρους του και όσους ακόμα δήθεν δεν τον εντόπισαν επί 7 χρόνια...

Σημείωση: Ας ψάξει στις προσωπικές φρουρές του ίδιου και των συναδέλφων του, ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή...

Κουίζ: Μαντέψτε ποια ήταν η Εισαγγελέας που χειρίστηκε τη σχετική έρευνα για τη μήνυση εκείνη, στο πλαίσιο της ...ασήμαντης υπόθεσης των φονικών επιθέσεων της αστυνομίας σε εκείνες τις διαδηλώσεις για το Μεσοπρόθεσμο του 2011.
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.