Βιομηχανία διώξεων


Τι βλέπω εδώ; Κι άλλη προσπάθεια του Λαφαζάνη να αυτοηρωοποιηθεί.

Το ότι ούτε ένας συριζαίος δεν ζήτησε την παραίτηση του Τζανακόπουλου, μετά από τις ασφαλίτικης έμπνευσης δηλώσεις του, φανερώνει τη βαθιά σήψη ενός χώρου που μόνη του έγνοια είναι η παραμονή στην εξουσία, με τα όποια προσωπικά οφέλη μπορεί να 'χει καθένας από δαύτους.

Ποια δημοκρατία; Ποια αξιοπρέπεια; Αυτά είναι για να τα τσαλαπατάει ο κάθε Τζανακόπουλος και να το διασκεδάζουν τα βράδια στις συριζοπαρέες.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο 

Υποκρισίας το ανάγνωσμα



Και κάτι άσχετο από τις Πρέσπες. Τελικά, κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε αυτή η δίωξη κατά του Λαφαζάνη. Ωρύεται κομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το άδικο και υπερβολικό της δίωξης. Διάφορες προσωπικότητες της ευρείας αριστεράς καταγγέλλουν .Όλα αυτά ,αν ίσχυαν, θα οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι κάποια ανώτερα αστυνομικά όργανα η κάποιοι εισαγγελείς θερμοκέφαλοι αξιολόγησαν τις " προκλήσεις" Λαφαζάνη και μόνοι τους έβαλαν μπροστά. Θεωρητικά, θα μπορούσε να είναι έτσι. 

Ομως όταν πρόκειται για αρχηγό κόμματος δεν είναι λογικό, κανείς εισαγγελέας η τμήμα κρατικής ασφάλειας δεν παίρνει τέτοια ευθύνη .Άρα, ανεξάρτητα αν είναι έξυπνη πολιτική κίνηση ,που δεν είναι,πρέπει οπωσδήποτε να είναι πολιτική κίνηση.

Το αξιοσημείωτο είναι ο βαθμός διγλωσσίας και υποκρισίας που κυκλοφορεί γύρω μας και ο κυνισμός.

Ο εκπρόσωπος δεν ξέρει, οι υπουργοί δεν ξέρουν,το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ ωρύεται, αγαθές κορασίδες όπως η αυγή η η εφσυν διαρρηγνύουν ιμάτια και όλοι καταγγέλλουν το βαθύ κράτος. 

Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε γελοίοι άνθρωποι: χωρίς το δικό σας ρηχό κομματικό κράτος, δίχως την δική σας αβαθή κομματικοκρστικη εξουσία, κανένα βαθύ κράτος δεν υφίσταται και δεν γίνεται ανεκτό. Ολη αυτή η βλακεία με το βαθύ κράτος που δεν το ελέγχουν, παράγει "γνώση', διδακτορικά, σεμινάρια ,ελέγχους και ισορροπήσεις κλπ 

Μετά από όλα αυτά τα ωραία και ψυχοενιδχυτικα,το βαθύ κράτος είναι ακόμη εκεί. Και θα είναι μέχρις ότου αλλάξει ο φορέας της ταξικής εξουσίας .Οι καλοί του ρηχού κράτους ψάχνουν τους κακούς του βαθέως.  Ποτέ δεν τους βρίσκουν και από τον ανά στον Καϊάφα 

Γελοιοτήτων γελοιότης. Στο συγκεκριμένο βέβαια με τον Λαφαζάνη,να πάψει τώρα αυτή η ιστορία και να μην κακοφορμίσει.