Σύμπτωση

 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΆ!! ΠΆΜΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΉ ΕΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΑΜΌΓΕΛΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!! 16:00 ΘΕΤΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ 16:30 ΑΡΝΗΤΙΚΟ

🙏 Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗ!!

Οι νεκροί, δεν πάνε πουθενά. Ούτε και τα νούμερα τους.

 

Σίγουρα θα υπάρχει μια πολύ καλή δικαιολογία ή ακόμη και εξήγηση για το ότι το Ισραήλ δεν εμφανίζεται στο Euromomo τις τελευταίες δύο βδομάδες, με τις προηγούμενες από αυτές να δείχνει υπερβάλλουσα θνητότητα παρά το ρεκόρ εμβολιασμών και την ξεκάθαρη πτωτική τάση στους θανάτους που αποδίδονται σε Covid, χωρίς όμως αυτοί να έχουν φτάσει ακόμη τα χαμηλά επίπεδα του καλοκαιριού. 

Δικαιολογίες πάντα θα υπάρχουν, καλές, κακές, φθηνές, πραγματικές. Το θέμα μας είναι ότι στην περίπτωση του ολοκληρωτικού ινδάλματος μας, δεν υπάρχουν. 

Το θέμα είναι στα αζήτητα με εξαίρεση μια αναφορά μιας γαλλικής εφημερίδας και μιας ελβετικής οργάνωσης. 

Φαίνεται όμως να υπάρχει νεκρός στο δωμάτιο και δύο αχνιστές κάνες: Οι επιπτώσεις των καραντινών στην γενικότερη υγεία των ισραηλινών ή/και σοβαρότατες παρενέργειες εμβολίων. 

Προς το παρόν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε αλλά φαίνεται να υπάρχει κάτι το σάπιο στο βασίλειο του Δαβίδ που συμπεριφέρεται σαν Γολιάθ. Επειδή οι εξυπνακισμοί είναι επικίνδυνοι, ιδιαίτερα στις μέρες μας και τα σαΐνια που νομίζουν ότι λύσανε το κάθε αίνιγμα με ένα και μόνο δημοσίευμα που αποδεικνύει πέρα για πέρα αυτό που οι ίδιοι προτιμούν να πιστεύουν, ας έχουμε αυτά τα λίγα δεδομένα κατά νου κι ας είμαστε καρτερικοί. Οι νεκροί, δεν πάνε πουθενά. Ούτε και τα νούμερα τους. 



[---->]