Π. Αττικής: «Νόμος και τάξη» στην ορκωμοσία Πατούλη, με χρήση χημικών από τα ΜΑΤ


 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Ένταση επικράτησε στο Ζάππειο, πριν από την ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Αττικής, προερχόμενου από τη ΝΔ, Γιώργου Πατούλη. Η ένταση προκλήθηκε, όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να περάσουν στον χώρο της ορκωμοσίας και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τουλάχιστον 200 άνδρες των ΜΑΤ, που στο πλαίσιο του νέο δόγματος της ΝΔ «νόμος και τάξη» χρησιμοποίησαν χημικά για να τους διαλύσουν. Οι συγκεντρωμένοι ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα της συλλογικότητας «Δυτικό Μέτωπο», το οποίο ζητεί να τελειώσουν οι υποσχέσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων και να κλείσει άμεσα ο ΧΥΤΑ Φυλής.

Όπως καταγγέλλουν το «Δυτικό Μέτωπο» αλλά και συλλογικότητες και φορείς της Δυτικής Αττικής, έχοντας στο κάδρο τόσο το νέο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, όσο και την απελθούσα περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου:

Κύριε Πατούλη και κυρία Δούρου έχετε συμφωνήσει, πριν ακόμα ορκιστείτε, πως δεν πρόκειται να κλείσετε ποτέ τη χωματερή (ΧΥΤΑ) και όλη την εγκατάσταση της Φυλής (ΟΕΔΑ). Αντίθετα, θα κάνετε νέες επεκτάσεις στο ΧΥΤΑ και στο εργοστάσιο επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων -το γνωστό ΕΜΑΚ-, θα μας φορτώσετε και άλλα εργοστάσια επεξεργασίας και καύσης σκουπιδιών, θα συνεχίσετε να υπονομεύετε τη διαλογή στην πηγή και την αποκεντρωμένη διαχείριση και θα συνεχίσετε τις πολιτικές πλήρους ιδιωτικοποίησης του τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων.

Στάχτη στα μάτια των απληροφόρητων είναι οι, δήθεν, νέες υποδομές στα ανενεργά λατομεία, που θυμήθηκε -μετά τις εκλογές- η κ. Δούρου. Ακόμη κι έτσι, όμως, τα τέσσερα από τα πέντε λατομεία, που προτάσσονται, βρίσκονται στη Δυτική Αττική, με πρώτο στη σχετική λίστα το λατομείο του Μουσαμά (βρίσκεται δίπλα στα σπίτια της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια και ακριβώς πίσω από το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη).

Κάνετε πως δεν ξέρετε ότι οι θάνατοι από νεοπλασίες στην περιοχή μας είναι τριπλάσιοι από όλη την υπόλοιπη Αττική. Κάνετε πως δεν ξέρετε ότι ο δήμαρχος Φυλής -ο δικός σας άνθρωπος- κρατά εδώ και 3,5 χρόνια κρυμμένες τις μελέτες για την τεράστια και εγκληματική ρύπανση από το ΧΥΤΑ και την εγκατάσταση, συνολικά. Τον προστατεύετε τόσα χρόνια γιατί δε θέλετε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

Μας κοροϊδεύετε, χωρίς ντροπή, αλλά τα ψέματά σας τελείωσαν. Σας υποσχεθήκαμε ότι θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας και πως δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Η εγκατάσταση της Φυλής σκορπά το θάνατο σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, που ζουν στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής. Μπορεί να εξασφαλίσατε τη συναίνεση των δημοτικών αρχόντων της Φυλής, αλλά τη συναίνεση των πολιτών στα Δυτικά δεν την έχετε!

Για όλους αυτούς τους λόγους θα μας βρίσκετε, διαρκώς, απέναντι και το πρώτο μας ραντεβού θα είναι στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 29/8/2019, στο Ζάππειο.

Ραγκούσης vs Χρυσοχοϊδης


H διήμερη συνεδρίαση της Π.Γ.'Σύριζα΄,δεν έφερε παρά την πλήρη επικύρωση της πρόθεσης επανεπιβεβαίωσης ενός ξεκάθαρα δεξιού προσωποπαγούς κόμματος ..

Ο Τσίπρας εμφανίστηκε σχεδόν ως νικητής των εκλογών(γεγονός πρωτοφανές όταν έχει χάσει από τον '΄γουρλομάτη Κούλη' με αυτοδυναμία),με μεγάλη αλαζονεία,αλλά ταυτόχρονα και με σημαντική αμηχανία,για τον τρόπο αντιπολίτευσης ,που σκέφτεται να ακολουθήσει,γιατί προς το παρόν ,έχει χάσει κάθε πρωτοβουλία πολιτική

Απαίτησε 'ομοθυμία'- δηλαδή ενός ανδρός αρχή με χειροκροτητές όπως δηλαδή ως σήμερα-και μεταξύ άλλων ενημέρωσε πως επιθυμεί ,ένα 'ψηφιακό μετασχηματισμό του Κόμματος ,κάτι δηλαδή σαν επέκταση του ήδη υπάρχοντος μηχανισμού,από προπαγανδιστές διαδικτυακούς κ.λ.π.

Επίσης κατέστησε σαφές πως για να υπάρξει πιθανή συσπείρωση νέων 'ακροατών ή μελών' το βάρος θα πέσει στην λεγόμενη 'προοδευτική συμμαχία ή αλλιώς 'δημοκρατική παράταξη'.


Καλυψε προς το παρόν τον Γ.Γ. του Κομματος,Σκουρλέτη,μιας και δεν ειναι ώρα ακομα για ανοικτά μέτωπα,αλλα είναι προφανές,πως σύντομα οποιος δεν ακολουθήσει το μοντέλο ,είτε θα αποδυναμωθεί,ειτε θα συκοφαντηθεί,είτε θα εξοβελιστεί..

Αυτό που δεν έχουν λάβει υπ' όψιν πάντως είναι πως πλέον δεν έχουν το πλεονέκτημα του 2015,μιας και έχουν κυβερνήσει με ταξικά εξοντωτικό τρόπο,επί 4.5 χρόνια..παρέα με τους ΑΝΕΛΛ, εφάρμοζοντας τα πιο σκληρά μετρα

Από Οκτώβριο και μετά η συνέχεια..
Είναι δεδομένο πως έχει προκύψει μια ομάδα δικών του παιδιών,μαζί με Μαριλίζες, Ραγκούσηδες και Τζουμάκες,που είναι πολύ αμφίβολο,αν θα μπορέσει να αποκτήσει μεγάλη κοινωνική γείωση.. όταν η ιστορία της διακυβέρνησής τους είναι πρόσφατη

Τι σχέση έχουν όλα αυτά ακόμα και με δεξιά σοσιαλδημοκρατία?

Μα καμία..

Να ευχηθούμε πάντως στο μέλλον τον Ραγκούση γραμματέα,να έχει να τσακώνεται με τον Χρυσοχοϊδη ως πρώην '΄συντρόφια' 

Μπόρις ο πονηρούλης


Ο Μπόρις Τζόνσον, o Αγγλος πρωθυπουργός δηλώνει ότι θέλει την αναστολή λειτουργίας του Κοινοβουλίου προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή  Ένωση (συγκεκριμένα για τα σύνορα της Βόρειας Ιρλανδίας) αλλά ότι δεν είναι διατεθειμένος να πάει μετά την 31η Οκτωβρίου: επομένως, ο κίνδυνος να μην καταλήξουν σε συμφωνία με την Ε.Ε. ολοένα και αυξάνεται.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζόνσον είναι πονηρούλης και δεν θέλει να καταβάλει τα έξοδα διαζυγίου από την Ένωση. Στις 25 Αυγούστου δήλωνε: «Αν βγούμε από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, είναι βέβαιο ότι τα 39 δισεκατομμύρια, με τη στενή έννοια, δεν θα ήταν πλέον απαιτητά». Στην πραγματικότητα πρόκειται για 33 δισεκατομμύρια στερλίνες (περίπου 36,4 δισεκατομμύρια ευρώ) και σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία εξέφρασε τις απόψεις για το θέμα στις 30 Ιανουαρίου, το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να τιμήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ακόμη και σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία . 

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει διάσταση απόψεων. Επομένως, το ζήτημα θα καταλήξει σίγουρα ενώπιον των διεθνών δικαστηρίων για την επίλυση του προβλήματος. Και το θέμα θα μπορούσε να κρατήσει χρόνια. Εκεί θέλει να πάει ο Μπόρις ο πονηρούλης .