Επιτροπή ΑΓΩΝΑ Πολιτών Βόλου :




Λίγες μέρες πριν αποχωρήσει, η Κυβέρνηση ανανέωσε το πράσινο φως στις τσιμεντοβιομηχανίες για να καίνε σκουπίδια και να τα βαπτίζουν εναλλακτικά καύσιμα. Όχι ότι περιμένουμε κάτι καλύτερο από την τωρινή.

                               
                   



[----->]

Ο χειρότερος αγράμματος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά και κείμενο

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Ευρώπης και των μέσων ενημέρωσης



Το Ιράν απειλεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία για το πυρηνικό του πρόγραμμα: αυτό διατυμπανίζουν συνεχώς εφημερίδες και τηλεοράσεις. Αλλά αυτός που όχι μόνο αποχώρησε από τη συμφωνία του 2015 αλλά άσκησε και κυρώσεις στην Ευρώπη και σε όλους όσους συναλλάσσονται με την Τεχεράνη, ήταν ο Τραμπ. 

Στο Ιράν έκαναν πόλεμο το 1980 (με ένα εκατομμύριο νεκρούς) και όταν το 2014 έκανε την εμφάνισή του το Ισλαμικό Κράτος αυτοί που πολέμησαν τους τζιχαντιστές στη Συρία και το Ιράκ, ήταν οι Ιρανοί (και οι Κούρδοι) και όχι οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι οι οποίοι μαζί με τις μοναρχίες του Κόλπου χρησιμοποιούσαν τους εξτρεμιστές εναντίον του Ασαντ. Ποιος ευθύνεται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη; 

Όχι βέβαια οι Ιρανοί αλλά οι σουνίτες τζιχαντιστές εμπνεόμενοι από την οπισθοδρομική ιδεολογία των συμμάχων των δυτικών. Και τώρα, για να καλύψουμε αυτές τις αποτυχίες και να στηρίξουν τις μοναρχίες του Κόλπου και το Ισραήλ, σκοπεύουν να διεξάγουν πόλεμο  με το Ιράν. Να ποιος μας απειλεί.
[---->]