Οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις παραδέχονται ότι κατά λάθος κατέρριψαν το ουκρανικό αεροπλάνο



Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν μόλις παραδέχτηκε ότι η αεράμυνά του κατέρριψε κατά λάθος την ουκρανική πτήση PS 752 λίγο μετά την απογείωσή της στις 8 Ιανουαρίου στην Τεχεράνη:

2- Τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την επίθεση με πυραύλους [κατά της βάσης των ΗΠΑ Ain al-Assad στο Ιράκ], οι στρατιωτικές πτήσεις των αμερικανικών τρομοκρατικών δυνάμεων είχαν αυξηθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ιρανικές μονάδες άμυνας έλαβαν νέα στοιχεία για ιπτάμενους στόχους που κινούνται προς τα στρατηγικά κέντρα του Ιράν και στη συνέχεια παρατηρήθηκαν αρκετοί στόχοι σε ορισμένα ραντάρ του Ιράν, κάτι που συνέβαλε στην ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση της αεράμυνάς μας.

3 - Υπό αυτές τις ευαίσθητες και κρίσιμες συνθήκες, η αεροπορική πτήση PS752 της Ουκρανίας απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ιμάμ Χομεϊνί και, όταν έκανε στροφή, προσέγγισε μία ευαίσθητη στρατιωτική περιοχή των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC), παίρνοντας το σχήμα και το ύψος ενός εχθρικού στόχου. Σε τέτοιες συνθήκες, εξαιτίας ενός ανθρώπινου λάθους και μιας ακούσιας κίνησης, το αεροπλάνο επλήγη [από την αεράμυνα], προκαλώντας το θάνατο πολλών συμπατριωτών μας και πολλών ξένων πολιτών.

4- Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και τη συμπάθειά του στις οικογένειες των Ιρανών και των αλλοδαπών θυμάτων και απολογείται για αυτό το ανθρώπινο λάθος. Παρέχει επίσης πλήρεις διαβεβαιώσεις ότι θα προβεί σε σημαντική αναθεώρηση των επιχειρησιακών διαδικασιών των ενόπλων δυνάμεών τους, προκειμένου να καταστεί αδύνατη η επανάληψη τέτοιων σφαλμάτων. Επίσης, θα παραδώσει αμέσως τους ενόχους στην στρατιωτική δικαιοσύνη για τη δίωξη τους. 


Σανοφάγοι


Επειδή αρκετοί μας περνούν για σανοφάγους ,να μια επίσημη έρευνα της Eurostat ,για τα νοικοκυριά στις χώρες της Ευρώπης, που ζουν χωρίς θέρμανση και αφορά το 2016

Η έρευνα είναι του 2016,μιας και κάποιοι 'ευαισθητοποιήθηκαν ' πρόσφατα με το απολύτως δυστυχές γεγονός ,θανάτων από ψύχος...

Η Ελλάδα το 2016 ήταν η ΤΡΙΤΗ χώρα που πολίτες της δεν είχαν την δυνατότητα να έχουν επαρκή θέρμανση..

Η έρευνα αναφέρει και μερικά ακόμα αίτια για αυτή την κατάταξη,αλλα η ουσία είναι η ίδια..

Με άλλα λόγια ναι είναι ένδειξη καλύτερου επιπέδου ζωής ΚΑΙ η δυνατότητα περισσότερων ή και όλων των κατοίκων (αυτό πρέπει να είναι ο στόχος) μιας χώρας να έχουν κεντρική θέρμανση ή αξιοπρεπή διαβίωση συμπεριλαμβανομένης φυσικά της θέρμανσης..

Και αυτό απαιτεί ένα κράτος δικαίου..

Αλλά προφανώς στα 2016 οι όψιμα 'ευαισθητοποιηθέντες' έβλεπαν Παραδείσους ή μάσαγαν και δεν πρόκαναν να ενημερωθούν για την φτώχεια στον τόπο..

Φαρισαίοι και υποκριτές..


https://www.euronews.com/2018/01/04/who-will-be-coldest-in-europe-this-winter-?fbclid=IwAR3Qp-6zjM4f1cCXy2LY1WCx65XfLYKeAxMWBPa0PRQm6vwPw2UEG1I5uWQ 


[---->]