Άμα πληρώνεις πρόστιμο δεν κολλάς, ούτε μεταδίδεις.

                                                        #Ηλίθιοι

Καθένας κάτω από τον ήλιο του εθνικού και διεθνούς καπιταλισμού έχει την συστημική θέση του

 

Κουτσουμπας, σήμερα Η πανδημία θα συνεχίζεται όσο το εμβόλιο είναι εμπόρευμα. Συγνώμη, κύριε Κουτσουμπα.Το εμβόλιο για τα κράτη και έναντι των εταιρειών είναι υπερ- εμπόρευμα.

Παρ' όλα αυτά,εσύ βγαίνεις στο φακό και κάνεις  τις δόσεις σου διαφημίζοντας το ,ξέροντας καλά ότι δεν είναι σκέτη αξία χρήσης αλλά εμπόρευμα.

Μας προτείνεις να εμβολιασθούμε όλοι μας ,από τα νήπια ως τους γέροντες,με ένα εμβόλιο που είναι υπερ- εμπόρευμα.

Αλήθεια, ξέρεις τόσο μαρξισμό (!!!) και αυτό δεν το κατάλαβες; Η πιστεύεις ότι σε θριαμβεύοντα καπιταλισμό θα επιβληθεί η λογική της αξίας χρήσης; Τελικά, είστε ένα κόμμα που και επιχειρήσεις έχει ( παλιά πολύ περισσότερες, βέβαια)  και για την εφημερίδα του λέει, όταν κάνει απολύσεις, ότι δυστυχώς είναι καπιταλιστική επιχείρηση ,αλλά στο θέμα του εμβολίου όπου παίζουν μεγαλύτερες επιχειρήσεις από την δική σας ,καλλιεργείτε στους προλετάριους την άποψη ότι επειδή έχετε 5 τοις εκατό ,το κεφάλαιο θα φοβηθεί και θα καταστήσει το " άγιο εμβόλιο" αξία χρήσης, εμβόλιο για όλο τον λαό.

Ψέματα λέτε,δεν είστε τόσο ηλίθιοι .Η θέση σας στο  αστικό πολιτικό σύστημα είναι να λέτε για ένα σχετικά επικίνδυνο σκεύασμα που παράγει άπειρα δις για τα καπιταλιστικά μονοπώλια, ότι θα γίνει  ως απόλυτα ασφαλές εμβόλιο  αξία χρήσης και εμβόλιο για όλο τον λαό. 

Καθένας κάτω από τον ήλιο του εθνικού και διεθνούς καπιταλισμού έχει την συστημική θέση του. Και η Υπαρκτή Αριστερά, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ ,το Μέρα 25,η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και διάφοροι πιο μικροί. Εχει αρχίσει πια να γίνεται πολύ φανερό .

[---->]