Ολντιζ μπατ γκούντι'ς : Σαμαράς: Δεν θα γίνει εδώ σοβιέτ, δεν θα γίνει κομμουνισμός










Embedded image permalink
«Τέτοια πράγματα ούτε στις κομμουνιστικές χώρες δεν γίνονταν» είπε ο κ. Σαμαράς

[--->]
Εικονίδιο

Τα ζόμπι την κάνουν ανήμερα της Κυριακής…

  Μιχαλού
Τέσσερις και σήμερα… Μετράνε οι μέρες έως και τις εκλογές και οι καταστροφείς εγγράφων στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στα υπουργεία έχουν πάρει φωτιά!!!

Ο λόγος προφανής …  όλο και ανοίγει η ψαλίδα υπέρ του  το ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις φανερές δημοσκοπήσεις. Στις πιο πολλές μάλιστα βρίσκεται πλέον στα όρια της αυτοδυναμίας με περίπου 149 έδρες, ενώ δεν λείπουν και οι «κρυφές»  που του την δίνουν!!!

Παρά ταύτα, η τρομολαγνεία, η άσκηση ασφυκτικών πιέσεων από τους πάσης φύσεως δανειστές και κερδοσκόπους, τα παραμύθια,  τα διλήμματα, η πλύση εγκεφάλου συνεχίζονται κανονικά….

Οι κινδυνολόγοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν έχει μείνει τίποτα στους ψηφοφόρους για να δειλιάσουν… Άλλωστε ουδείς  λόγος δεν υπάρχει για να φοβηθεί ο άνεργος, την ανεργία, ο ανασφάλιστος μήπως μείνει ανασφάλιστος, ο πεινασμένος την πείνα και ο φτωχός την φτώχεια!!!

Είναι γεγονός ότι έξι εκατομμύρια Έλληνες  ζουν σαν από θαύμα .

Σε λίγες μέρες οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται  είναι όσοι που έβγαλαν λεφτά πάνω στην πλάτη των Ελλήνων…  και αυτοί είναι λίγοι και γνωστοί !!!
Επιτέλους ήρθε η ώρα να  αναζητηθούν οι πραγματικές ποινικές  ευθύνες!

Οι φωνές που το ζητούν αυτό μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ όλο και πληθαίνουν…Ας ελπίσουμε όταν έρθουν στην εξουσία να μην τις «πνίξουν».

Τα αληθινά εξώφυλλα των εφημερίδων μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Επίδομα παπαγάλου από την κυβέρνηση στα ΜΜΕ


Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μπορεί να ζητάει από τις επιχειρήσεις και τους φορολογούμενους να προπληρώσουν μεγάλο μέρος των φόρων τους για την επόμενη χρονιά, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με την αντιμετώπιση που έχουν οι καναλάρχες από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, αν και θα έπρεπε να αποδώσουν ανά μήνα, αρχής γενομένης από τις 20 Φεβρουαρίου 2015, τους φόρους επί των διαφημίσεων στην τηλεόραση στο κράτος, η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων  Αικατερίνη Σαββαΐδου σκοπεύει να τους μεταθέσει έναν χρόνο αργότερα, στις 20 Ιανουαρίου 2016

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» διαθέτει τη σχετική εγκύκλιο - με ημερομηνία 12 Ιανουαρίου. Ήδη αυτή οδεύει προς το Εθνικό Τυπογραφείο κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα τυπωθεί λίγες ώρες πριν από τις εκλογές.

Αν ισχύσει αυτή η απόφαση, το κράτος θα δώσει ένα «άτοκο δάνειο» στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών, ενισχύοντας τη ρευστότητά τους, μια και θα εισπράττουν κανονικά αλλά δεν θα αποδίδουν και θα προκληθεί εσκεμμένη μείωση των εσόδων του κράτους από φορολογικές πηγές.