Πού έχει εξαφανιστεί;






                     

Αυτή η Όλγα Γεροβασίλη, που όταν έπεσαν μολότοφ έσπευσε να συμπαρασταθεί στο άντρο των φονιάδων του Ζακ Κωστόπουλου, το Α.Τ. Ομόνοιας, όπου έγινε κι αυτή η δολοφονία, πού έχει εξαφανιστεί;

Είπαμε, να ασχολείται με εντολές για μακέλεμα στη Λευκίμμη, όπως την κατήγγειλαν οι ίδιοι οι μπάτσοι, αλλά ούτε λέξη για το νέο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας;


                               
                          Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


[---->]

ΠΟΙΟΣ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ" ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ SIEMENS,ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ?


"Καταπίνουν μίζες,μαύρο χρήμα,offshore,θαλασσοδάνεια",μας καταγγέλλει η...Scinteia του 21ου αι. (η..."Αυγούλα" ντε) στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον ανεκδιήγητο βόθρο της πολιτικής,εκ Χανίων ορμώμενο.

Μάλιστα.Καταρχήν,κανείς δεν κατηγορεί τον συγκεκριμένο πως έκανε κάτι το παράνομο.Για την ηθική του θέματος μιλάμε.Όμως,ας μιλήσουμε για μίζες,μαύρο χρήμα κλπ.,όπως καταγγέλλει η φυλλάδα:

-Μαύρο χρήμα:Ποιος το νομιμοποίησε ουσιαστικά?Μήπως...η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την εξεταστική που έκρινε νόμιμες τις ενέργειες,αλλά και τις εξηγήσεις της SIEMENS που,ενώ ομολόγησε ότι "μιζάρισε" με πάνω από 2 δις πολιτικά πρόσωπα,ουσιαστικά αθωώθηκε μιας και μπορεί πάλι να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς του δημοσίου?

-Offshore:Ποιος κατάργησε το νόμο Βαλαβάνη που απαγόρευε τις τριγωνικές συναλλαγές και ξεσκέπαζε τη διαδρομή του "μαύρου" χρήματος?Μήπως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,κατόπιν αξίωσης των δανειστών μας?

-Θαλασσοδάνεια:Γιατί δεν προχωράτε ρε παιδιά,γιατί δεν δίνετε την υπόθεση στον εισαγγελέα ώστε να μάθουμε κι εμείς ποιος "έπινε στην υγεία των κορόιδων"?Μήπως...κάτι σας κρατάει???

Εξ ιδίων τα αλλότρια το λένε αυτό "αριστεράντζες" μου!