Ευτυχώς, πολλοί θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο ΙΙΙ

 

Για γέλια και για κλάματα… Στο Νοσοκομείο Χανίων έδωσαν ραντεβού για εξετάσεις το 2022

Δεν πίστευαν στα μάτια τους μάνα και κόρη όταν έμαθαν την ημερομηνία της εξέτασης που όρισε το νοσοκομείο Χανίων για την ηλικιωμένη γυναίκα.

Ούτε 6 μήνες, ούτε ένα χρόνο, αλλά δύο ολόκληρα χρόνια, το Φεβρουάριο του 2022 θα εξεταστεί η γυναίκα που αιτήθηκε για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση στο δημόσιο νοσοκομείο του νομού μας.

Όπως ανέφερε σε επικοινωνία με το zarpanews.gr η κόρη της, στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος και επικοινώνησε με το νοσοκομείο απλά για να λάβει επιβεβαίωση της απογοητευτικής πραγματικότητας.

Όπως σχολίασε, η μητέρα της πήγε σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκοπηση. Την πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να της πει ότι τον άλλο μήνα, σε μερικές μέρες δηλαδή, θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό της το χαρτάκι, η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022.

Η αντίδραση της ίδιας:

«Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω; Λοιπόν γέλασα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ.  Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχυλά όλοι μας. Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν.»

Αν μη τι άλλo, σε τέτοιες περιπτώσεις η προσφυγή σε ιδιώτες και η διόλου ευκαταφρόνητη πληρωμή είναι μονόδρομος…

[---->]