Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

 Η Δούρου εξακολουθεί να κάνει πλάτες στον Αλαφούζο

Δύο φορές ρώτησε η πρόεδρος του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνέδριου αν υπάρχει εκπρόσωπος της Περιφέρειας, αλλά απάντηση δεν πήρε. Η Περιφέρεια έλαμψε διά της απουσίας της από τη σημερινή (Παρασκευή 31 Οκτώβρη του 2014) συνεδρίαση, η οποία εξέτασε την αίτηση ανάκλησης της πλευράς Αλαφούζου επί της Πράξης 381/2014 του V Κλιμακίου (VI Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνέδριου, η οποία βάζει φραγμό στη χρηματοδότηση του Αλαφούζου με 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής (για το περιεχόμενο αυτής της απόφασης δείτε εδώ).

Μπορεί ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος να δήλωνε με θρασύτητα στην προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι «ο Παναθηναϊκός που είναι ο ωφελούμενος πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της συγκεκριμένης απόφασης» και ότι «η νέα περιφερειακή διοίκηση θα είναι εκεί τη στιγμή που πρέπει», όμως αυτό ήταν ένα ψέμα για λόγους προπαγάνδας. Για να βουλώσει τα στόματα κάποιων εκπροσώπων της αντιπολίτευσης (Περισσός, ΑΝΤΑΡΣΥΑ), οι οποίοι είχαν ψελλίσει κάποια πράγματα, για να βγουν από την υποχρέωση και όχι επειδή είχαν καμιά διάθεση να εγείρουν ζήτημα και να υποχρεώσουν τη διοίκηση Δούρου να παρέμβει υπέρ της απόφασης του ΕΣ και κατά του Αλαφούζου. Οταν έφτασε η «στιγμή που πρέπει», δηλαδή η συνεδρίαση του VI Τμήματος που θα κρίνει την αίτηση ανάκλησης του Αλαφούζου, η Περιφέρεια δεν ήταν εκεί.

Σε εμάς η απουσία της Περιφέρειας δεν προξένησε καμιά εντύπωση. Ηταν αναμενόμενη. Την είχαν προαναγγείλει τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου, την είχε προαναγγείλει, εμμέσως πλην σαφώς, ο ίδιος ο Αλαφούζος, όταν συναντήθηκε με τη Δούρου για να δείξει πόσο καλές σχέσεις έχουν και να ανακοινώσει ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης του V Kλιμακίου του ΕΣ (αναλυτικά γι’ αυτή τη συνάντηση δείτε εδώ).
[--->]

Σε Αλαφούζο, Μελισσανίδη θα ήταν πιο σωστό