Ψευτοσωτήρες με οικολογικό, επιχειρηματικό ή πολιτικό μανδύα

 Η WWF όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο αλλά και παγκόσμια συνεργάζεται με εταιρίες κυρίως πολυεθνικές όπου κάνουν εγκλήματα στη φύση, στα είδη της και την ανθρωπότητα.

Η WWF πουλάει επικοινωνιακό οικολογικό ακτιβισμό στους λαούς φτιάχνοντας το εταιρικό προφίλ αυτών που κατασπαράσσουν φυσικούς πόρους ξεζουμίζοντας τους εργάτες και συγχρόνως φτιάχνουν στρατιές ανέργων μέσα από την άνιση κατανομή του πλούτου που δημιουργούν.

Έτσι λοιπόν δύο πολυεθνικές η AMERRA CAPITAL και η MUDABALA αμερικάνικων και αραβικών συμφερόντων εξαγόρασαν τις Ελληνικές εταιρίες  ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ-ΝΗΡΕΑ -ΣΕΛΟΝΤΑ μαζί με κομμάτι της θάλασσας και οικοσυστημάτων.

https://www.fortunegreece.com/article/av-vasilopoulos-wwf-ellas-ke-nirefs-enononte-me-skopo-tin-ipefthini-idatokalliergia/?fbclid=IwAR01fSASVgcUQ_alFw8fItGe5DyDa6MYg_0oHK8_ZzkOwFHV94GOYCEKuhQ

Η οριστική έγκριση από τη DG Comp της συμφωνίας εκποίησης συγκεκριμένου αριθμού μονάδων των δύο εταιρειών οδηγεί πλέον στην ολοκλήρωση του Project Nemo, καθώς η συναίνεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού αποτελούσε βασική προϋπόθεση για την απόκτηση του κοινού ελέγχου των Andromeda, Νηρεύς και Σελόντα από τις Amerra Capital Management και Mubadala (MDC Industry Holding Company).

Εταιρίες ιχθυοκαλλιεργειών όπου κάνουν χρήση σε τόνους καρκινογόνας φορμόλης σε θάλασσα και ψάρια, αντιβιοτικών, εκτελούν και βασανίζουν ζώα και ισοπεδώνουν θαλάσσιους πυθμένες μαζί με οικοσυστήματα αλλά και γεμίζουν ασθένειες,ιους και παράσιτα τους θαλάσσιους φυσικούς πληθυσμούς.

Εδώ λοιπόν έρχεται η WWF ELLAS να ρίξει στάχυα στα μάτια του λαού με ένα οικολογικό marketing και  να συνεργαστεί με την εταιρία ΝΗΡΕΑΣ ιχθυοκαλλιέργειες. Ουσιαστικά συνεργάζεται με τις δυο πολυεθνικές AMERRA CAPITAL και MUDABALA μιας και σε αυτές ανήκει η εταιρία ΝΗΡΕΑΣ.

https://www.fortunegreece.com/.../av-vasilopoulos-wwf.../

Η wwf ellas μπορεί να καμώνεται στον κόσμο πως προστατεύει τα ζώα, όμως συνεργάζεται με μεγάλους φονιάδες τους.

Παρουσιάζω για άλλη μια φορά ένα υλικό όπου τράβηξα ο ίδιος μέσα από εγκαταστάσεις των δυο πολυεθνικών όπου συνεργάζεται η wwf.

Ένα υλικό όπου είναι ένα μικρό δείγμα χιλιάδων κάθε χρόνο δολοφονιών σπάνιων και μη ζώων με την κάλυψη όλων των κρατικών φορέων για το κέρδος εταιριών ιχθυοκαλλιεργειών

Το υλικό είναι μάλιστα στο ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑ μέσα σε προστατευόμενη περιοχή NATYRA του ΟΡΜΟΥ ΒΑΛΤΟΥ με νεκρούς σταχτοτσικνιάδες, αργυροτσικνιάδες, γλάρους, γεράκια, κορμοράνους και άλλα ζώα.

Οι δολοφονίες γίναν με αντιαρπακτικά δύχτια και καραμπίνες ατόμων της εταιρίας.

Στις φώτο θα δείτε πτηνά νεκρά να λιώνουν και να βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη μέσα στα εκτρεφόμενα ψάρια που θα πάνε στο εμπόριο για να τραφεί ο άνθρωπος

Τον τόπο μας, την παραγωγή μας, τη φύση, τα είδη της, την κοινωνία και τα παιδία μας μόνο εμείς μπορούμε να τα προστατεύσουμε και όχι ψευτοσωτήρες με οικολογικό, επιχειρηματικό ή πολιτικό μανδύα που κρύβει μόνο ψέμα και το συμφέρον του χρήματος.

[------>]