«Πατέρα είχε και ο Τεμπονέρας»

Την έντονη αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είχε συναντήσει τον Σάββα Ξηρό, Βασιλικής Λέβα, στην επιτροπή της Βουλής αναφορικά με τον θάνατο του Νίκου Τεμπονέρα.
«Και άλλοι έχουν πατέρες εκτός από τον κ. Μπακογιάννη. Και ο δικός μας Τεμπονέρας είχε πατέρα», είπε η κ. Λέβα κατά την τοποθέτησή της επί του νομοσχεδίου για τις φυλακές.
 

16/4: H Αθήνα διαδηλώνει για την Χαλκιδική #skouries

Φιλικές διευθετήσεις: ''Τριπλά νοίκια θα πληρώσει το Δημόσιο για 28 ακίνητα που πούλησε το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ !''

Ελλάδα Για 20 χρόνια θα πληρώνει ενοίκια το ελληνικό Δημόσιο, για να χρησιμοποιεί 28 κτίρια που του ανήκαν και τα οποία πούλησε το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ, το 2013, για να ταΐσει τη μαύρη τρύπα του χρέους. Το τελικό κόστος για το ελληνικό Δημόσιο θ’ αγγίξει τα 600 εκατ. ευρώ, σχεδόν το τριπλάσιο του ποσού που εξασφάλισε, μέσω της πώλησης, το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ για τους δανειστές! Σημειωτέον, τα κτίρια πουλήθηκαν σε θυγατρικές εταιρείες δύο τραπεζών -της Εθνικής και της Eurobank- των οποίων δύο άλλες θυγατρικές συμβούλευαν το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. κατά τη συναλλαγή! Ενώ, αν το δημόσιο θελήσει να κρατήσει τα κτίρια μετά τα 20 χρόνια, θα πρέπει να τα αγοράσει ξανά, στην τότε αγοραία τους αξία!

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του «105.5 Στο Κόκκινο», τα στοιχεία μιας υπόθεσης που πέρασε στα ψιλά και σήμερα έχει φτάσει στα χέρια της Εισαγγελέως Διαφθοράς.