Τελικά η κυρία εμφανίστηκε, στον κυρ Χατζηνικολάου μας


Αποτέλεσμα εικόνας για ο κοσμηματοπώλης σκουπίζει τα γυαλιά
Ο μαγαζάτορας καθαρίζει τον τόπο του εγκλήματος
 
Επρεπε, λοιπόν, να βγει το βίντεο από την ΕφΣυν με τη στιγμή της σύλληψης από τους αστυνομικούς του πιθανότατα ήδη νεκρού Ζακ ώστε να ευαισθητοποιηθεί η υπουργός κ. Γεροβασίλη και να διατάξει έρευνα.

Μέχρι σήμερα, μία εβδομάδα μετά, δηλαδή, δεν είχε δει ότι:

- Οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν κανένα από τους δύο δράστες του άγριου ξυλοδαρμού.

- Δεν αποκλείστηκε ο χώρος ως τόπος εγκλήματος παρά μόνο αφού ο μαγαζάτορας σκούπισε και ξεφορτώθηκε τα πάντα.

- Δεν κλήθηκαν οι εγκληματολογικές έρευνες για εξέταση του χώρου και συλλογή στοιχείων.

- Αναζητούσαν τρεις ημέρες τον ένα από τους δύο δράστες του λιντσαρίσματος που είχε κατάστημα απέναντι και είχε καταγραφεί από τα βίντεο που έκαναν βόλτα σε όλο το διαδίκτυο και τα τηλεοπτικά κανάλια.

- Κι αφού συνελήφθη και βρισκόταν υπό κράτηση στην Ασφάλεια είχε ακόμα στην κατοχή του το κινητό και έδινε και συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ισως, η υπουργός να βρισκόταν σε ταξίδι για δουλειές...

Ισως, πάλι, να μην μπαίνει στο internet και να μην παρακολουθεί τηλεόραση.

Ισως, όμως, να μην ενοχλήθηκε ώς ότου η βαρβαρότητα των αστυνομικών οργάνων βγει στη δημοσιότητα.

[--->] 



Σημειώνεται πως, σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ThePressProject, η έτερη δικηγόρος της οικογένειας Κωστόπουλου, Χρύσα Πετσιμέρη, έθεσε σοβαρά ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας, καθώς κατήγγειλε πως η αστυνομία γνώριζε πως ο Ζ. Κωστόπουλος είχε πεθάνει όταν τον περισυνέλεξε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν απέκλεισε τον χώρο, ως όφειλε. «Έχουμε το έγγραφο από το ΕΚΑΒ, το οποίο περισυνέλεξε τον Ζακ στις 3:04, νεκρό φυσικά.

Η αστυνομία, που προφανώς ήξερε ότι έχει πεθάνει, δεν απέκλεισε τον χώρο, ούτε με κορδέλα, ούτε με σφράγιση ούτε με τίποτα. Δεν πήρε φωτογραφίες, στο ανακριτικό υλικό δεν έχουμε καμία φωτογραφία, από τη θέση π.χ. του νεκρού παιδιού, δεν έχουμε φωτογραφίες από τίποτα» τόνισε.