Η χυδαιότητα των ΜΜΕ για την απόπειρα δολοφονίας του Μαδούρο


Του Άρη Χατζηστεφάνου

Πώς θα αντιδρούσαν οι ΗΠΑ αν κάποιος προσπαθούσε να δολοφονήσει τον πρόεδρο της χώρας με δυο drones με εκρηκτικά; Πιθανότατα θα εισέβαλαν σε μια ή περισσότερες χώρες ακόμη και αν δεν είχαν καμία απόδειξη ότι αυτές εμπλέκονται στην υπόθεση – όπως ακριβώς έκαναν στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Σε ανάλογη περίπτωση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Ισραήλ θα βομβάρδιζε τη Γάζα και το Λίβανο, όπως κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ακόμη και αν δεν έχει κάποιο τόσο σοβαρό πρόσχημα.

Η Αγγλία από την πλευρά της, θα έκοβε τις διπλωματικές σχέσεις και θα επέβαλλε κυρώσεις στη Ρωσία, ακόμη και αν δεν είχε να παρουσιάσει καμία απόδειξη για την ενοχή της.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θα έσπευδαν να στηρίξουν αυτές τις δολοφονικές επεμβάσεις και τις διπλωματικές κινήσεις στο όνομα της εθνικής ασφάλειας των χωρών που δέχθηκαν το χτύπημα. Όταν όμως η επίθεση στοχεύει τον πρόεδρο μιας χώρας όπως η Βενεζουέλα, η κατάσταση αλλάζει.

Μπουμπούκι ο νέος !

 Φωτογραφία του Γιώργος Αλεξάτος.


Παιδί μπουμπούκι ο νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας!

Ανώτερος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Γιάννης Ταφύλλης υπηρέτησε επί χρόνια σε υπηρεσίες του ΝΑΤΟ στη Γερμανία και είναι γνωστές οι καλές του σχέσεις με παράγοντες των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Μετά την αποχώρησή του από το ΝΑΤΟ, ίδρυσε εταιρία για την προώθηση της αγοράς εξοπλισμών, αναπτύσσοντας σκανδαλώδη εύνοια προς την αμερικανική Lockheed Martin.

Ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν αυτός που ανέλαβε την ευθύνη για την εφαρμογή της Συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε και Τουρκίας για το κλείσιμο των διόδων περάσματος προσφύγων.

Να τον γνωρίσουμε, να τον κάνουμε παρέα! 
Φωτογραφία του Γιώργος Αλεξάτος. 

ΝΑΤΟ και ΗΠΑ έτοιμοι για νέες κρίσεις σε Μιτρόβιτσα και Πρέσεβο


Το ΝΑΤΟ κατέλαβε τον υδροηλεκτρικό σταθμό της Μητρόβιτσα και περικύκλωσε τους Σέρβους της πόλης!

To NATO προχώρησε σε άμεση εμπλοκή υπέρ των αλβανόφωνων του Κοσόβου και εναντίον των Σέρβων καταλαμβάνοντας καίριες και στρατηγικές θέσεις στον σερβικό θύλακα της Μητρόβιτσα παίρνοντας τον έλεγχο του υδροηλεκτρικού σταθμού της πόλης απειλώντας έτσι τους Σέρβους με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που προχωρήσουν σε ανακήρυξη αυτονομίας.

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕYΤΕΡΟ "ΔΩΡΟ" ΑΠO ΤΟ ΞΕΠΟYΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟY


ΚΛΕΙΝΕΙ Ο 8ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Κλείνει ο 8ος παιδικός σταθμός του δήμου μας που βρίσκεται πάνω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας Ελληνικού.

Πρόκειται για έναν όμορφο παιδικό σταθμό - μια μονοκατοικία με πολύ μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, με πράσινο και κήπο - που φιλοξένησε εκατοντάδες παιδιά του Ελληνικού όλα τα προηγούμενα χρόνια και που για να τον ανακαινίσει και να τον συντηρεί ο Δήμος είχε διαθέσει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ!