Μην αγχώνεσαι Αλέξη μου...


-Αγγέλα ο Κυριάκος κάνει φοροελαφρύνσεις και θα τα καλύψει από τα 37 δις που μαζέψαμε εμείς και είναι στο μαξιλάρι …τι είναι αυτά ;

-Δεν πειράζει Αλέξη μου πρέπει κι αυτός τις πρώτες μέρες να φανεί φιλολαϊκός. Μην ανησυχείς θα τα ξαναμαζέψουμε από την άλλη τσέπη του πολίτη ! Νομίζεις πως τελειώσαμε ;

-Ναι αλλά έβαλες εμένα να τα μαζέψω που ο κόσμος με ξέρει σαν αριστερό και τώρα δίνει αυτός που είναι δεξιός ; Δεν είστε εντάξει εκεί στην Κομισιόν !

-Αυτά τα είπαμε από την αρχή Αλέξη μου..πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την βρώμικη δουλειά ..η ΝΔ δεν μπορούσε να κάνει αυτά που κάνατε εσείς ! Ξέχασες τι είπε ο Ανιέλι ;.. "Υπάρχει μια Αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά".

Μην αγχώνεσαι Αλέξη μου ..Η καπιταλιστική κρίση έχει δρόμο ακόμα και θα σε ξαναχρειαστούμε για πρωθυπουργό ..νέος είσαι ακόμα !

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος 


Η «τουριστική» παραλία του Στρατωνίου


Για να δώσουμε κι άλλες «αφορμές» σε όσους πιθανόν επιθυμούν να στραφούν εναντίον μας, δημοσιεύουμε άλλη μια φωτογραφία από την παραλία του Στρατωνίου, που μάλιστα έχει αναρτηθεί στο προφίλ Facebook εργαζόμενου στην εταιρεία. Το σημείο λήψης είναι μπροστά στο Beach Bar Paraty, δίπλα στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες της παραλίας (σημείο «Β»).

Το σκούρο κόκκινο-καφέ υλικό που αποκαλύφθηκε όταν η φουρτούνα πήρε την άμμο που είχε στρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού είναι πυρίτες, απόβλητο του εργοστασίου εμπλουτισμού. Και όποιος έχει τα κότσια (όπως θα έλεγε και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός, κ. Θεοδωρακόπουλος), ας μας διαψεύσει και ας μας κάνει μήνυση.


 




[---->]