Περισσότερη υποκρισία… πεθαίνεις !


Τα στοιχεία που ακολουθούν δεν είναι απ'την Βενεζουέλα του Μαδούρο, αλλά απ΄την ''δημοκρατία'' που έχει εγκαταστήσει στην Γαλλία ο Μακρόν.

 Ο τραγικός απολογισμός των 13 εβδομάδων για τα κίτρινα γίλεκα.

12 νεκροί, 3.200 τραυματίες, εκατοντάδες νοσηλεύονται, 6 βρίσκονται σε κώμα, 300 ακρωτηριασμένοι από τα νέα όπλα της αστυνομίας που χτυπούν το πλήθος σε ευθεία βολή (flash-ball) ,ρίψη 9228 σφαιρών τύπου LBD (πλαστικές σφαίρες), από τις οποίες έχουν προκληθεί μη αναστρέψιμες βλάβες σε εκατοντάδες διαδηλωτές.

Οι συλληφθέντες έχουν φτάσει στους 8.300.
Από αυτούς έχουν ήδη καταδικαστεί με συνοπτικές διαδικασίες οι 1.100 και περιμένουν στη σειρά οι υπόλοιποι.
Και ήδη οι 400 πρώτοι έχουν οδηγηθεί στη φυλακή...

Αυτή είναι η απάντηση του φρέσκου – δημοκρατικού αέρα Μακρόν.
Απέναντι στον εχθρό-λαό που τόλμησε να αμφισβητήσει τις βαθιά αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις, που τον έχουν γονατίσει, ο δήθεν θεματοφύλακας της Δημοκρατίας ανέσυρε την κλασική δοκιμασμένη λύση, εξαπέλυσε τη λυσσασμένη καταστολή.

Και σα να μην έφταναν τα παραπάνω εγκρίθηκε ο ''ελευθεριοκτόνος'' νόμος, που δίνει τη δυνατότητα απαγόρευσης κινητοποι­ήσεων, προβλέπει το φακέλωμα και την ποινικοποίηση διαδηλωτών, την απαγόρευση συμμετοχής στις διαδηλώσεις όσων χαρακτηρίζονται ως ''ταραχοποιοί'' – ακόμα και την ανάρτησή των στοιχείων τους σε αρχείο με καταζητούμενους μέχρι την άρση της απαγόρευσης !
Επιπλέον, εισάγοντας μια σειρά πιο ασφυκτικών μέτρων, όπως οι εκτεταμένες έρευνες και οι έλεγχοι στη διάρκεια των συγκεντρώσεων, λύνει τα χέρια των διωκτικών αρχών να προβαίνουν σε αυθαίρετες προσαγωγές και συλλήψεις.

Κατά τα άλλα ο Μακρόν δηλώνει ''αλληλέγγυος'' στους διαδηλωτές που μάχονται ενάντια στην Κυβέρνηση Μαδούρο . Περισσότερη υποκρισία… πεθαίνεις !

Μετά τα τελευταία γεγονότα στη Βενεζουέλα και την μεθοδευμένη επέμβαση των Αμερικάνων με την στήριξη των Ευρωπαίων και ανάμεσά τους της Γαλλικής Κυβέρνησης του Μακρόν, δήθεν για την ''αποκατάσταση'' της δημοκρατίας στη χώρα, είναι σαφές τι ακριβώς θέλουν να ''αποκαταστήσουν''.
Όπως ''αποκατέστησαν'' την δημοκρατία στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Συρία, την Λιβύη, την Νιγηρία ,την Υεμένη, την Γεωργία, την Ουκρανία…


                              Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

[--->]

Η συμμορία


                             Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Αυτό το μούτρο είναι η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Κρίστια Φρίλαντ, διοργανώτρια του πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Η ενεργός προσπάθεια της, να ανατρέψει τον Μαδούρο, ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια με τη δημιουργία του αποκαλούμενου "Ομίλου Λίμα".

Συνιδρυτής του Ομίλου και ο υπουργός Εξωτερικών του Περού, Ρικάρντο Λούνα.
Σκοπός της συμμορίας "η δημιουργία προϋποθέσεων, ώστε το καθεστώς Μαδούρο ν΄αναγκαστεί να διαπραγματευτεί, όχι μόνο την έξοδο απ΄την κρίση, αλλά και την έξοδο του, από το πολιτικό σύστημα", σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στη συνάντηση του Ομίλου στο Τορόντο, στις 26 Οκτωβρίου του 2017.
Προσπάθησαν να εμπλέξουν και τον ΟΗΕ, σ΄αυτό το πραξικόπημα, επικαλούμενοι το κεφάλαιο 8 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, για "διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας", λες και ο Μαδούρο κήρυξε πόλεμο σε κάποια χώρα.
Οι γονείς της Φρίλαντ ήταν Ουκρανοί, υποστηριχτές των ναζί, στον Β΄ΠΠ. Διέφυγαν στον Καναδά με την βοήθεια των Αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, μαζί με άλλους 2.000 συνεργάτες των ναζί.
Ενας απ΄αυτούς έφτασε μάλιστα να γίνει και Πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτας. 

Αυτός, λοιπόν, ο πρώην στρατιωτικός των Waffen SS, που έγινε Πρόεδρος του Πανεπιστημίου και δημιούργησε το τμήμα Ουκρανικών μελετών, ήταν ο Μάικλ Τσόμιακ, που έζησε στην Αλμπέρτα, ως αγρότης, χωρίς ποτέ να συλληφθεί και τα έγγραφα αναγνώρισης του, αποκαλύφθηκαν, από την Πολωνική κυβέρνηση, το 1960. Κολλητός φίλος του Τζωρτζ Σόρος, παθιασμένου υποστηρικτή του πραξικοπήματος Ομπάμα στην Ουκρανία.

Αυτός ήταν ο πατέρας της Φρίλαντ, που αγαπάει και θαυμάζει και μένει πιστή στη μνήμη του και στις ακροδεξιές του πεποιθήσεις τις οποίες υποστηρίζει περήφανα.

Αυτή είναι και η "φιλελεύθερη" πλευρά του φασισμού που κυβερνά πλέον σχεδόν όλον τον κόσμο.