Εθνικός ήρωας της Ουκρανίας Ναζί

 

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι, (προ 3 μηνών, 2 Δεκεμβρίου 2021) απονέμει τον τίτλο του Εθνικού Ήρωα της Ουκρανίας με το παράσημο του Χρυσού Αστέρα στον Dmytro Kotsyubail, ηγέτη της ναζιστικής πολιτοφυλακής Pravy Sektor.

Ποιος είναι ο Δεξιός Τομέας - Pravy Sektor. Γενικά διαβάστε και μόνο το wikipedia, δλδ τα επίσημα στοιχεία, ούτε καν αυτά που καταμαρτυρούν τα θύματά του. 

Και μόνο από αυτά, αντιλαμβάνεται κάποιος ότι ούτε «περιθωριακός παράγοντας» είναι, ούτε κάποιοι που «είδαν φως και μπήκαν», ούτε ανάξιοι λόγου στη χάραξη πολιτικής.

Άμεσα εμπλεκόμενοι στη σφαγή στο Σπίτι των Συνδικάτων στην Οδησσό στις 2 Μαΐου 2014. Εκεί που διεθνείς οργανώσεις μίλησαν για έγκλημα πολέμου και θεωρητικά οι δράστες αναζητούνται. Απλά βρίσκονται στο κοινοβούλιο και βραβεύονται.

Ο γνωστότερος ηγέτης του Δεξιού Τομέα (και κατά τη διάρκεια της σφαγής στην Οδησσό), Dmytro Yarosh, είναι σύμβουλος του Αρχηγού ΓΕΣ της Ουκρανίας και αυτό δεν έχει επισήμως διαψευστεί.

 Δυστυχώς η εικόνα της δημοσιογραφίας, με εξαιρέσεις, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για την ανθρωπότητα είναι κατάπτυστη....

https://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector



ΠΗΓΗ Eleni Mavrouli

Πάντα εύστοχος ο Carlos Latuff