Διαδεδομένη πρακτική

 

Η αστυνομία του Μαϊάμι εξασκείται στη σκοποβολή πάνω σε φωτογραφίες νεαρών μαύρων.
Η αστυνομία του Μαϊάμι επικρίνεται έντονα μετά την αποκάλυψη ότι φωτογραφίες Αφροαμερικανών χρησιμοποιούνται ως στόχοι στην σκοποβολή, ανέφερε το NBC Miami το Σάββατο (17 Ιανουαρίου).

Η Valerie Deant, λοχίας της Εθνοφρουράς στη Φλόριντα, θυμάται την έκπληξή της όταν διαπίστωσε ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές της αστυνομίας του Βόρειου Μαϊάμι Μπιτς χρησιμοποιούν ως στόχους φωτογραφίες Αφροαμερικανών, της εγκληματολογικής υπηρεσίας, για την εκπαίδευσή τους στη σκοποβολή.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες ήταν και αυτή του αδελφού της! Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί από την αστυνομία πριν δεκαπέντε χρόνια, όταν αδερφός της είχε συλληφθεί σε ηλικία18 ετών.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Βόρειου Μαϊάμι Μπιτς, Σκοτ ​​Ντένις παραδέχεται ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές της αστυνομίας έκαναν λάθος ως προς την επιλογή των στόχων, ισχυρίζεται όμως ότι η χρήση φωτογραφιών υπαρκτών προσώπων ως στόχος στη σκοποβολή είναι μια ευρέως διαδεδομένη τεχνική. Ωστόσο, αρνείται κάθε κατηγορία φυλετικού χαρακτήρα, ισχυριζόμενος ότι αρκετά μέλη της ομάδας των ελεύθερων σκοπευτών της αστυνομίας είναι Αφροαμερικανοί.

[---->] 

....και σε πολύ νεαρούς Αφροαμερικανούς

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες