ΧΘΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 


Για εβδομάδες, σελίδες ολόκληρες με αποθεωτικά εγκώμια στη Σουηδία και τη Φινλανδία, με τις σοσιαλίστριες πρωθυπουργούς τους που «μακάρι να τις είχαμε κι εμείς».

Όλοι ερωτευμένοι με την όμορφη και γλυκιά  Σάνα Μάριν.

Μετά ήλθε το απότομο ξύπνημα μετά από εκείνη τη βρώμικη ανταλλαγή από τις δύο Σοσιαλδημοκράτισσες με την Τουρκία του Ερντογάν προκειμένου να εισέλθουν στον Παράδεισο του ΝΑΤΟ.

Τώρα οι εχθροί της Τουρκίας θα είναι και εχθροί της Σουηδίας και της Φινλανδίας.

Στην κορυφή της μαύρης λίστας βρίσκουμε τις YPG, τις Μονάδες Προστασίας του Λαού και τις YPJS, τις Γυναικείες Μονάδες Προστασίας  του Λαού, με το πολιτικό σκέλος τους το PYD, το Κόμμα της Δημοκρατικής Ένωσης.

Και ο κατάλογος συμπληρώνεται με το μέγιστο κακό: το PKK, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν  που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Άγκυρα είναι τώρα πλήρως διαθέσιμη να ζητήσει την έκδοση οποιουδήποτε θεωρεί τρομοκράτη.

Η Σουηδία και η Φινλανδία, φιλοξενούν χιλιάδες κουρδικούς πρόσφυγες, ειδικά Ιρανούς και Ιρακινούς που έφτασαν πριν από σαράντα χρόνια: στη Σουηδία φιλοξενούνται 250 χιλιάδες, στη Φινλανδία 30 χιλιάδες.

Έξι Κούρδοι βουλευτές είναι μέλη του Σουηδικού Κοινοβουλίου, ένα από αυτά, η Amineh Kakabaveh Thundered ξέσπασε: «Αυτή είναι μια προδοσία της σουηδικής κυβέρνησης, των χωρών του ΝΑΤΟ και του Στόλτενμπεργκ που εξαπατούν μια ολόκληρη ομάδα που έχει απελευθερωθεί και έχει απελευθερώσει ολόκληρο τον κόσμο από το Ισλαμικό Κράτος.

Ειδικά όταν πρόκειται για τον αγώνα των γυναικών, που η Σουηδία λέει ότι υποστηρίζει».

Χθες ήσουν ήρωας που κατανίκησες το Ισλαμικό Κράτος και σήμερα ξυπνάς τρομοκράτης. Αυτός είναι ο σκληρός νόμος της Δύσης.

Αυτή η «ανταλλαγή» συμβολίζει την έμφυτη υποκρισία εκείνων που αυτοπροσδιορίζονται ως «ελεύθερος κόσμος».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο υπόλοιπος κόσμος, πάνω από 7 δισεκατομμύρια άτομα, έχει αηδιάσει και απέναντί τους δεν θα είμαστε ποτέ αξιόπιστοι.

Για να κερδίσεις το καθεστώς της αμυνόμενης χώρας ή του αμυνόμενου λαού, θα πρέπει να ικανοποιείται ο νόμος του ισχυρότερου και οι όροι του. Από αυτό δεν γλυτώνεις.

.[---->]

Εκανε πάλι το θαύμα του