Σταγονίδια

Σοκ προκαλεί η αποθράσυνση ορισμένων φασιστοειδών και ακροδεξιών στελεχών της ΕΛ.ΑΣ με την ανοχή και ενθάρρυνση που συνιστούν στην πράξη οι εμπρηστικές δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούση για τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και τους αντιεξουσιαστές.

Ενδεικτική είναι η εμετική και ρεβανσιστική ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό του facebook του κ. Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου, ο οποίος προήχθη μάλιστα σε αστυνομικό διευθυντή στις κρίσεις του περασμένου Μαρτίου.

Ο κ. Ηλιόπουλος πάνω από ένα βίντεο το οποίο είχε αναρτηθεί από την ιστοσελίδα https://athens.indymedia.org/ και το οποίο ερμηνεύθηκε ότι θέλουν να δείξουν ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άτρωτοι, γράφει επί λέξει: «Νομίζω ήρθε η ώρα στους συλληφθέντες Αναρχικούς να τους βάζουμε στην κυριολεξία όμως το γκλοπ στον κόλο!!!!!!!!!! Και Χ Ω ΡΙ Σ βαζελίνη………… ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!»






Konstantinos Iliopoulos
 15 ώρες ·
Νομίζω ήρθε η ώρα στους συλληφθέντες Αναρχικούς να τους βάζουμε στην κυριολεξία όμως το γκλοπ στον κόλο!!!!!!!!!! Και Χ Ω ΡΙ Σ βαζελίνη………… ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=mlvAUXSfbfg

[--->]