Οι αγωγοί θέλουν και την κατάλληλη αγωγή







Μαθαίνω πως αύριο και μεθαύριο θα γίνει στη Σπάρτη και μάλιστα στον Μυστρά "Διεθνές Συνέδριο" με θέμα "Σπάρτη-Ισραήλ Αναβίωση μια αρχαίας φιλίας".

Δεν ξέρω πόσο αρχαία είναι η φιλία της Σπάρτης με το Κράτος του Ισραήλ, ξέρω όμως πως οι Ισραηλινοί έχουν ξαμολυθεί και "χρυσώνουν" τους πάντες για να ξεχάσουμε πως το Κράτος τους δολοφονεί καθημερινά άμαχους Παλαιστίνιους. Ξέρω πως ο "στρατηγικός μας σύμμαχος", έχοντας αφήσει τη Γάζα να λιμοκτονεί, κλέβει από τους Παλαιστίνιους όλον τον πλούτο τους, και φυσικά το φυσικό αέριο. Ξέρω πως η κολλεγιά και οι αγάπες έχουν σαν βάση τον Αγωγό φυσικού αερίου East Med και την οδηγία των Αμερικάνων "αγαπηθείτε για τα συμφέροντά μας".

Δεν μπορώ να ξέρω φυσικά αν "χρυσώσανε" και τον Δήμο Σπάρτης, αλλά σίγουρα η πρόθεση είναι να δημιουργηθεί μία φιλική εικόνα στον ελληνικό λαό ώστε να περάσει όσο πιο ανεμπόδιστα γίνεται τους σχεδιασμούς του Ισραήλ , που μέρος του είναι και η διέλευση του Αγωγού Φυσικού Αερίου East Med από τις περιοχές της Νότιας Πελοποννήσου που θα έχει εκτός των άλλων σοβαρές περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις.

Ελπίζω οι Σπαρτιάτες να δείξουν το ήθος τους και να μην "τσιμπήσουν" σ αυτήν τη φιλία, που καμμιά σχέση δεν έχει με τη Σπάρτη και με την Ελλάδα γενικά.


 

αγωγή θηλυκό
  1. διαδικασία απόκτησης τρόπων συμπεριφοράς
  2. διαδικασία μετάδοσης αξιών, ιδανικών, προτύπων, κανόνων συμπεριφοράς, αρχών μέσω της οποίας διαμορφώνεται η κοινωνική συμπεριφορά (διαγωγή) και ο χαρακτήρας.
  3. διαπαιδαγώγηση, δηλαδή η απόκτηση καλών τρόπων συμπεριφοράς
  4. (συνεκδοχικά) εκπαίδευση 


 https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE 

Αγωγή 1:


Με την προστασία του Ισραηλινού στρατού κατοχής, συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις Παλαιστινιακών οικισμών και η άγρια καταστολή των Παλαιστινίων που αντιδρούν.
Επισκεφτείτε το μπλογκ Μαντάτα: https://mandataapoekso.blogspot.com/ και τη σελίδα "Μαντάτα" στο facebook: https://www.facebook.com/mandata.apoe...


 



Αγωγή 2 :
  
Illegal Zionist settlers burnt olive trees and attacked Palestinians


Παράνομοι σιωνιστές έποικοι έκαψαν ελιές και επιτέθηκαν στους Παλαιστίνιους.
Φωτογραφίες: Desertup



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα περπατούν και υπαίθριες δραστηριότητες 
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: φωτιά και υπαίθριες δραστηριότητες  

[--->]