Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΠΑΓΉ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

700.000 δανειολήπτες κινδυνεύουν να χάσουν την περιουσία τους αν εφαρμοστεί η απόφαση του Αρείου Πάγου.Ναι καλά διαβάσατε  700.000 άνθρωποι

Προσέξτε επίσης   με τι ταχύτητα κινείται ένας από τους πιο βρώμικους θεσμούς του Ελληνικού  κράτους όταν θέλει

1.Στις 19 Οκτωβρίου ο Υπουργός των Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, , "προέβλεψε"? ότι το φλέγον ζήτημα της νομιμοποίησης των servicers να διενεργούν πλειστηριασμούς θα επιλύετο στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

2. Ωs εκ θαύματος στις 10.11 δημοσιεύθηκε η παραπεμπτική απόφαση του Τμήματος του ΑΠ στην Πληρη Ολομελεια.

3..Λίγες μέρες μετά ο επικεφαλής της ΤΤΕ Γ. Στουρνάρας, ωσάν και αυτός να έχει κληρονομικό χάρισμα, προέβλεψε τη θετική για servicers και funds έκβαση της υπόθεσης . 4.Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση συνεδρίασε στις 26.01, με την Εισαγγελία (Ντογιάκος) και την εισηγήτρια Δικαστή να τάσσονται κατά των δανειοληπτών.

5. Σε χρόνο ρεκόρ, σήμερα 08.02 δηλαδή 12 μέρες μετά, η Πλήρης Ολομέλεια διασκέφτηκε και όχι μόνο τάχθηκε υπέρ των funds, αλλά θεώρησε ορθό, προκειμένου να δώσει το κατάλληλο μήνυμα στα κατώτερα δικαστήρια, να διαρρεύσει το αποτέλεσμα της διάσκεψης, πριν τη δημοσίευση της απόφασης. Πρόκειται για θεσμική εκτροπή , αντίστοιχη του ζητήματος των υποκλοπών.

(Από  Giorgos Kaltsas )