Απόψεις


''Σε κάθε "Μάντρα" και κάθε "Μάτι" διερωτόμαστε πως φτάσαμε ως εκεί. Καθένας κάνει τη δική του υπόθεσή, αναλόγως της ιδιότητας του. Αν είναι μηχανικός παραπέμπει στο χωροταξικό σχεδιασμό, αν είναι μετεωρολόγος παραπέμπει στον καιρό, αν είναι πολιτικός παραπέμπει στους άλλους, κ.ο.κ.
Με την επιφύλαξη της δικής μου επαγγελματικής προσέγγισης παραπέμπω στο νόμο, προσθέτοντας μία ακόμη παράμετρο ευθύνης:

 Φωτογραφία του George Sbokos.


Βέβαια,όπως πολύ σωστά υπενθυμίζει κάποια σχολιαστής στο δημοσίευμα  : ‘’Η νομιμοποίηση αυθαιρεσιών και οι νομοθετημένη αυθαιρεσία είναι παλιό σπορ

[--->]

Μάνδρα, 9 μήνες μετά. Τίποτα δεν έχει αλλάξει


Φωτογραφία του χρήστη Η Αιγίδα.Φωτογραφία του χρήστη Η Αιγίδα.

























Όπου Μάνδρα βάλτε Ραφήνα, Ποδονίφτη, Πικροδάφνη, Σαπφούς και και και...

Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

 

Μετά από αναφορά της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη, του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και κυρίως μετά από την, με αριθμό πρωτ. 1738/2018 αναφορά του Συλλόγου μας, στις 11.07.2018 διενεργήθηκε αυτοψία από το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας στο αμαξοστάσιο - εργοτάξιο του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας, που βρίσκεται στη θέση Ρίζα Μπλέττα, το οποίο οριοθετείται νοτίως με το Ρέμα της Αγίας Αικατερίνης. Η εγκατάσταση κρίθηκε αυθαίρετη και για το λόγο αυτό επιβλήθηκε πρόστιμο ανέγερσης ποσού ευρώ 97.562,83 ευρώ καθώς επίσης και πρόστιμο διατήρησης ποσού ευρώ 48.181,41.
 


Δηλαδή, Αυθαίρετο και Το νέο εργοτάξιο του Δήμου Μάνδρας 

Πηγές : [--->]  και  Αιγίδα