Καθηγητές ειδικού σκοπού.

 

Alexandros Davris

κ. Τσιόδρας

Καθηγητής ειδικού σκοπού.

Ντροπή της επιστημονικής κοινότητας μετά από 15 ολόκληρους μήνες κάνει περιγραφή της κατάστασης και προβλέπει εφιαλτικά σενάρια και μάλιστα από το βήμα της Ακαδημίας Αθηνών. Επειδή θα κατηγορηθώ ως αρνητής και συνωμοσιολόγος λέω ότι όσο ηλίθιος είναι κάποιος που δεν πιστεύει ότι υπάρχει ιός άλλο τόσο ηλίθιος είναι και αυτός που πιστεύει ότι δεν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Η έκτακτη ανάγκη δεν υπάρχει σήμερα, αυτή υπήρξε το Φεβρουάριο, Μάρτιο τού 2020 τότε πού δεν γνωρίζαμε τίποτα και αιφνιδιαστήκαμε.

Σήμερα δεν δικαιούστε να κάνετε περιγραφή της κατάστασης και να διασπείρετε περισσότερο φόβο στη κοινωνία παρουσιάζοντας γραφήματα με το πόσο αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι και πόσοι θα καταλήξουν αν δεν συνεχίσουμε να παραμείνουμε κλειδωμένοι στα σπίτια μας. Όμως δεν αναφέρετε καθόλου τα αιτία πού οδήγησαν στην αύξηση τής διασποράς( η διασπορά βοηθάει στην ανοσία της αγέλης μη το ξεχνάμε).Ο ιός μπήκε από τίς κλειδαρότρυπες κ. Καθηγητά, ολόκληρες οικογένειες νοσούν επειδή εσείς τούς κλείσατε μέσα με τα έξυπνα Lockdown πού επιβάλλατε ως θεραπευτικά...!

Για νοσηλεία στο σπίτι γνωρίζετε κ. Καθηγητά; Για θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα γνωρίζετε κ. Καθηγητά;

Σίγουρα γνωρίζετε, Τράμπ, Μπερλουσκόνι, Αρχιεπίσκοπος και άλλοι πολλοί επώνυμοι αυτά πήραν. Λένε κάποιοι από εσάς ότι είναι ακριβή θεραπεία, και ερωτώ; είναι πολλά τα 1500 Ευρώ για μία ζωή;

Γνωρίζετε ότι το εμβόλιο είναι για πρόληψη, για αυτούς πού νοσούν η θα νοσήσουν τι κάνετε; Αρχίζω να πιστεύω ότι θέλετε αρρώστους, αρρώστους πολλούς και διασωληνωμένους...!!!

Η λύση τής πανδημίας ευρίσκεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και νοσηλεία στο σπίτι όλων των κρουσμάτων και νοσούντων, η εμπειρία είναι πλούσια σήμερα.

Αν γίνει αυτό μόνο ένα 2% θα χρειαστεί νοσηλεία στο νοσοκομείο και δεν χρειάζεται να μετατρέψετε όλα τα νοσοκομεία σε κλίνες Covid διότι υπάρχουν και άλλες ασθένειες με υψηλή θνητότητα....!!! 

[------->]