Κάπως έτσι φαίνεται πώς χάθηκαν 57 αθώες ψυχούλες.!!!

 

"Ο Σουλιώτης Θά πάει σέ λίγο καιρό νά βρεί τόν Καρα'ι'βάζ,.!!!!  ...ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ... Υπάλληλος που ελέγχεται για την σύμβαση τής ΕΡΓΟΣΕ αγόρασε τριώροφο στήν Κηφισιά!.!! Και συνάδελφος του,έχει οκταώροφο στόν Πειραιά, ενώ αγόρασε σπίτι στο Π. Ψυχικό και σκάφος.?? - Τι αποκαλύπτει ή «Καθημερινή» - Υπάρχει «Βαθύ_Λαρύγγι»....??

Το πόρισμα - καταπέλτης για την Σύμβαση_Τηλεδιοίκησης στα Τρένα αποκαλύπτει η «Καθημερινή» της Κυριακής, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ τού Συναδέλφου Γιάννη_Σουλιώτη,με την σχετική έρευνα των Ευρωπαίων εισαγγελέων να καταλήγει σε βαριές κατηγορίες,αφού αποκάλυψε... Παπάδες.!!-"Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπήρξε «βαθύ λαρύγγι»- πού προφανώς είναι πλέον προστατευόμενος μάρτυρας- ο οποίος παρείχε σημαντικές πληροφορίες στό Γραφείο των Ευρωπαίων εντεταλμένων εισαγγελέων στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, δέκα μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 επιβάτες.!!! «Ο Αρχικλέφτης τού Αρχικλέφταρου» πού θα έλεγε και ο Ντίνος_Ηλιόπουλος,τόσο από τούς φορείς τού Δημοσίου όσο και από τις Εταιρίες.!!!

Αναδημοσιεύουμε ένα μόνο μικρό απόσπασμα από το ρεπορτάζ τού Γιάννη Σουλιώτη.:

«Ανάμεσα σε όσα τον Μάιο του 2022 επεσήμανε ο Ανώνυμος πληροφοριοδότης στους Ευρωπαίους εντεταλμένους εισαγγελείς ήταν και η ανάγκη να ερευνηθεί η οικονομική κατάσταση αυτών πού Διαχειρίστηκαν την Σύμβαση_717. «"Ο ... με μισθό 1.600 ευρώ και χωρίς άλλη εργασία πέραν της ΕΡΓΟΣΕ διαθέτει τριώροφο σπίτι στην Κηφισιά, δύο σκάφη, εξοχικό,. "Ο ... διαθέτει οκταώροφο στον Πειραιά, αγόρασε σπίτι στο Π. Ψυχικό και Σκάφος...». Οι 26 ύποπτοι,εκ των οποίων 17 Στελέχη τής ΕΡΓΟΣΕ και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της κοινοπραξίας, έχουν κληθεί να παράσχουν έγγραφες εξηγήσεις στους Ευρωπαίους εισαγγελείς την #1η_Σεπτεμβρίου στο Πλαίσιο της εν εξελίξει Προκαταρκτικής Εξέτασης. Εκτιμάται πάντως ότι αρκετοί απ’ αυτούς θα ζητήσουν Νέα Διορία».!!!                                                                   

--Κάπως έτσι φαίνεται πώς χάθηκαν 57 αθώες ψυχούλες.!!!

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

[---->]