Η αναλγησία και η απανθρωπιά σπάζουν πλέον όλα τα ρεκόρ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, παπούτσια, χιόνι και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο σ. Αντώνης Πιστιάλκας, μεγάλης ηλικίας, έχει μηδενικό στην κυριολεξία εισόδημα, δεν μπορεί να πάρει σύνταξη γιατί χρωστάει στον ΕΦΚΑ, είναι άρρωστος και δεν έχει να αγοράσει ούτε τα απαραίτητα φάρμακά του, ενώ του έστειλαν χαρτί από ΔΕΗ ότι του κόβουν από μέρα σε μέρα το ρεύμα.

Και, όμως, και σε έναν άνθρωπο σαν και αυτόν πολιτικοποιημένο, σύντροφο από τα παλιά, έσπευσε η Τράπεζα Πειραιώς να βγάλει διαταγή πληρωμής για να κατασχέσει το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο και καταφύγιο που διαθέτει, το σπίτι του, μια «βιλάρα» 66 τ.μ. (!) στους Αμπελόκηπους, για χρέος μόνο 35.000 ευρώ, ενώ η ΔΕΗ του έστειλε «μπουγιουρντί» με το οποίο του κόβει το ρεύμα!

Είναι υπόθεση τιμής για όλους/ες μας να σώσουμε τον σ. Αντ. Πιστιάλκα.
Να σώσουμε πρώτα απ’ όλα το σπίτι του για να μην τον πετάξουν στο δρόμο και βεβαίως να μην του κόψουν το ρεύμα και ύστερα να τον σώσουμε από την πείνα και την δυστυχία για να μπορεί να παίρνει τα φάρμακά του.

Τα σύγχρονα εγκλήματα της απανθρωπιάς και της αναλγησίας, οι καθημερινές πραγματικέςδολοφονίες που κατά χιλιάδες γίνονται δίπλα μας, δεν μπορεί να συνεχίζουμε να τις αγνοούμεή να τις προσπερνάμε.
Πρέπει να κάνουμε κάτι να τις σταματήσουμε!
Να σώσουμε τώρα τον Αντώνη Πιστιάλκα.
Να σώσουμε όλους τους ανάλογους Αντώνηδες.
Ανατροπή και φτου από την αρχή για μια πατρίδα που να γίνει ανθρώπινη.

Κ.Τ.

Ιδού τι γράφει για τον εαυτό του ο ίδιος ο σ. Αντ. Πιστιάλκας στο Facebook και όλοι μας αδιαφορούμε:



Διαταγή πληρωμής και κ α τ ά σ χ ε σ η ‘’’’ π ρ ώ τ η ς ‘’’’ κ α τ ο ι κ ί α ς του Πιστιάλκα Αντώνη ή antonis forotexnikos κατά facebook΄
Τη διαταγή πληρωμής την έστειλε η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για επισκευαστικό δάνειο που πάρθηκε το 2007 με τοκοχρεωλυτική αξία 50.000 και είχε κατεβεί στις 35.000 το 2011.
Τώρα η τράπεζα Πειραιώς το ανέβασε με τα πανωτόκια και τα δικαστικά έξοδα σε 65.000 !!!.
Από το 2011 και μετά με πήρε η κάτω βόλτα οικονομικά, ετήσιο καθαρό εισόδημα προ ασφαλιστικών εισφορών : (2011 = 7.000, το 2012 = 6.000, το 2013 = 4.500, το 2014 = 4.000, το 2015 = 3.000 και μετά σχεδόν (0) μηδέν γιατί αρρώστισα με πολύ βαριά κατάθλιψη και άγχος σε σημείο που χτυπιώμουνα.

Ζω μόνος (εργένης στα 70.α μου), άνευ εισοδήματος, σιτίζομε από την εκκλησία μέρας παρά μέρα και αν φέρουνε το φαγητό.

Από το 2014 η βαριά κατάθλιψη και το άγχος εμφανιστήκαν έντονα ώσπου το Δεκέμβρη του 2016 κάποιος γνωστός που του τηλεφώνησα με πήγε με το 166 στο Νοσοκομείο του Ερυθρού και βγήκα πολύ χάλια έως και σήμερα.
Κάπως συνήλθα με τη χρήση της Pregabalin Sandoz που μου έδωσε γιατρίνα του ΙΚΑ Αλεξάνδρας.


Νέο “ευχάριστο μήνυμα” από τον σ. Αντ. Πιστιάλκα
ΔΕΗ και ΚΟΨΙΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ από την κατοικία του Αντώνη Πιστιάλκα και κατά facebooc antonis forotexnikos
Ήλθε και από τη δικηγόρο ΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΚΟΥ η ενημέρωση – ειδοποίηση για την υπέρ τριετή οφειλή μου στη ΔΕΗ (2.450) ευρώ και γιά κόψιμο του ρεύματος.
Άρρωστος από βαριά κατάθλιψη και βασανιστικό άγχος δεν μου ήτανε μπορετό να αποκριθώ, ως όφειλα κάτω από ομαλές συνθήκες, στην εξόφληση των Λογαριασμών της ΔΕΗ. Την “ενημέρωση” και . . . . τα παρεπόμενα μου την έστειλε η δικηγόρος ΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΚΟΥ, 15-10-2018.

Το τηλέφωνό της είναι 210 / 8221 808 




Απόψε στις 8.30 η μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον Αντώνη στο Nosotros. Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια.