Οι μετανάστες δεν ανεβαίνουν στα ράφια…

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, μιλώντας σε εκδήλωση του ομίλου σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, είπε: «Αν με ρωτούσε κανείς τι παράγετε εδώ στην Αττική θα του έλεγα ότι έχουμε πολλούς μετανάστες, αλλά δυστυχώς αυτοί δεν ανεβαίνουν στα ράφια».

Δεν λέει αλήθεια, όμως, ο ρατσιστής άρχων.

Ο ίδιος, αν μη τι άλλο, κάπως καταφέρνει να παράγει χρήμα για γήπεδα.

Τα 20 εκατομμύρια ευρώ που χαρίζετε στον Δημήτρη Μελισσανίδη για να φτιάξει την Αγία Σοφία στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα βρήκατε στα ράφια του σπιτιού σας, κ. Περιφερειάρχα; (Είναι πολύ να ελπίσει κανείς στις εκλογές να ανέβει ο κ. Σγουρός στο ράφι; Με τα αζήτητα;)



[--->]

Πανικός στα εξωτερικά ιατρεία του ΕΣΥ λόγω κατάρρευσης ΕΟΠΥΥ! Πόσο φθάνει η αναμονή

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις μήνες αλλά ακόμη και 12 μήνες πρέπει να περιμένουν οι ασθενείς για να κλείσουν ένα απλό ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ. Τι λένε οι γιατροί και που θέλει να προωθήσει τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ο Άδωνις.
 
Σε μια περίοδο που η κρίση οδηγεί όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας στο δημόσιο σύστημα υγείας, τα νοσοκομεία πνίγονται από αναρίθμητους ασθενείς που περιμένουν υπομονετικά σε ουρές για να εξυπηρετηθούν από το λιγοστό και εξαντλημένο προσωπικό.
Είναι ενδεικτικό ότι τα εξωτερικά ιατρεία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων όπου κλείνονται ραντεβού με γιατρούς εξειδικευμένους, έχουν αναμονή ακόμη και ενός χρόνου.
Λεπτομέρεια …που προφανώς δε γνωρίζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας καθότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ λόγω προβλημάτων και απεργιών θα προωθηθούν στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

Οι κάπροι τραγουδούν υπέρ της μεγαλύτερης απάτης της μεταπολίτευσης, και οι αφελείς κάποτε θα καταλάβουν το επιμύθιο: «Ἐπεὶ τότε ματαίως ἐμελώδεις, νυνὶ λοιπὸν ὁρχήσασθαι θέλησον»

H μετάφραση του αρχαιοελληνικού είναι στο τέλος της ανάρτησης.
Η ανάρτηση είναι του Prof. Moriarty.

Ο κος Κάπρος έχει εξαιρετικές σπουδές, αλλά είναι πολιτικός μηχανικός με 3 μάστερ σε πληροφορική και οικονομικά και phd σε οικονομικά μαθηματικά. Δεν έχει άμεση σχέση με την παραγωγή μεταφορά και διανομή ενέργειας, παρ όλα αυτά ένα από τα πεδία με τα οποία ασχολείται έχει σχέση με υλοποίηση συστημάτων ισχύος.  Ασφαλώς δεν καταλαβαίνει πολλά από τις φυσικές διαδικασίες μετατροπής ενέργειας από μία μορφή σε άλλη και, ακολούθως, την μεταφορά και διανομή αυτής, ούτε γνωρίζει επισταμένως τα περί διαχείρισης και ευστάθειας δικτύων. Αλλά υποθέτω ότι οικονομικά καταλαβαίνει, άρα δεν έχει κανένα ελαφρυντικό άγνοιας σε αυτά που λέει. Και αυτά που λέει, τα οποία με ορθή οικονομική προσέγγιση του θέματος, φαίνονται εξ αρχής παράλογα, αν όχι παρανοϊκά, εξηγούνται από την προφανή του τοποθέτηση υπέρ των ΑΠΕ.