Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός


Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός.Η φωτογραφία αρκεί για να εξηγήσει γιατί η Εύβοια καίγεται κάθε χρόνο και πάντα στα ίδια σημεία!

Δεν θα διστάσουν μπροστά στο κέρδος να ερημώσουν περιοχές,να κάψουν χωριά και (άμα λάχει) ανθρώπους αν δεν τους σταματήσουμε!
(Φωτογραφία από Yannis Florakis


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
[----->]

Επίκαιρη απορία: Ποιο κόμμα απαίτησε την αναθεώρηση του αρ.24 για τα δάση;



Μόλις πριν λίγους μήνες η Ν.Δ ζητούσε να αλλάξει η «σκληρή» συνταγματική πρόβλεψη για τα δάση, γιατί εμποδίζει τις ιδιωτικές επενδύσεις. Δείτε τι έλεγαν οι σημερινοί υπουργοί της.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ


Σε σαφέστατη αντίφαση με την εικόνα που θέλει σήμερα να δώσει η κυβέρνηση, για την προστασία των δασικών εκτάσεων, που καταστρέφονται από τις πυρκαγιές, έρχονται οι προτάσεις που κατέθεσε στην πρώτη φάση της συνταγματικής αναθεώρησης που ολοκληρώθηκε πριν μερικούς μήνες.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε ζητήσει στη Βουλή κατά την διάρκεια των συζητήσεων για το νέο Σύνταγμα την αναθεώρηση του άρθρου 24, που ορίζει με σαφήνεια «τι εστί δάσος», προτείνοντας να προστατεύονται μόνον οι δασικές εκτάσεις που έχουν οριστεί μετά την μεταπολίτευση. Μάλιστα είχε προτείνει στην τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να… «ανταλλάξει» όποιο άρθρο επιθυμεί να αναθεωρηθεί προκειμένου να υπάρξει συμφωνία των δύο κομμάτων.

Επίσης, αποκαλυπτική των προθέσεων της σημερινής κυβέρνησης ήταν η συζήτηση που έγινε για το άρθρο 24 στο πλαίσιο της Συνταγματικής Αναθεώρησης στις 5 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η Ν.Δ κατέθεσε και αιτιολόγησε την σχετική της πρόταση.


Φανταστείτε αν...


Φανταστείτε την υστερία που θα επακολουθούσε στις Η.Π.Α, αν η Νέα Υόρκη - συμπεριλαμβανομένου του Πύργου του Τραμπ στην 5η Λεωφόρο – παρέλυε, από διαδηλώσεις και κάποια στιγμή διέρρεε φωτογραφία από συνάντηση των "ηγετών" των διαδηλωτών, στο λόμπι του ξενοδοχείου Marriott στην Τάιμς Σκουέαρ, με κάποιο Ρώσο ή Κινέζο " διπλωμάτη " στη Νέα Υόρκη ή οι διαδηλωτές διαδήλωναν με ρώσικες ή κινέζικες σημαίες.


Image

Η Julie Eadeh του αμερικανικού προξενείου στο Χονγκ Κονγκ με ηγέτες των διαδηλωτών




ΠΗΓΕΣ : [----->]   και  [---->]