Φωτογραφική διάταξη υπέρ της Ελληνικός Χρυσός σε νομοσχέδιο για τα υδατορέματα

http://antigoldgr.org/wp-content/uploads/2014/03/karatzas.jpg

 Φωτογραφική διάταξη, που θα δώσει στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ τη δυνατότητα να παρακάμψει την υποχρέωση οριοθέτησης των ρεμάτων Καρατζά και Λοτσάνικου στις Σκουριές που πρόκειται να καταργηθούν για να μετατραπούν σε χώρους απόθεσης μεταλλευτικών αποβλήτων. περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου «Διαδικασία οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για τα υδατορέματα – ρυθμίσεις πολεοδομικής νομοθεσίας» (που έφερε στο φως το dasarxeio.com).
Το εν λόγω σχέδιο νόμου, είναι συρραφή δυο σχεδίων νόμου, ενός για τα ρέματα και ενός για τα δασικά οικοσυστήματα, με την προσθήκη κάποιων πολεοδομικών ρυθμίσεων προς “διευκόλυνση” …της Εκκλησίας Κρήτης. Δεν έχει κατατεθεί ακόμα στη Βουλή και αναμένεται να προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων κυρίως λόγω των τροποποιήσεων που θα επιφέρει στη δασική νομοθεσία.

Το Κεφάλαιο Α, που μας ενδιαφέρει ειδικά για τη Χαλκιδική, είχε κατατεθεί το Μάιο 2013 ως αυτοτελές νομοσχέδιο με τίτλο «Οριοθέτηση και προστασία των υδατορευμάτων και συναφή θέματα» και είχε εκτεθεί σε δημόσια διαβούλευση για μόλις δυο εβδομάδες. Το νομοσχέδιο ανατρέπει τελείως το υφιστάμενο καθεστώς προστασίας των υδατορεμάτων, ενώ εισάγει ευρύτατες εξαιρέσεις, χωρίς προϋποθέσεις και περιορισμούς, που επιτρέπουν εφεξής σχεδόν οτιδήποτε.


Γαρυφαλιά, άδικα "συγχίζεσαι" («this guy is a psycho!»)


και τη πρωτιά απο το Μπουμπούκο δεν την παίρνεις, διότι μπορεί μεν να είστε της ίδιας σχολής,αλλά : άλλα τα ματια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας

Οσο για το επίμαχο σημείο, στο 0.36  ("ο τύπος είναι ψυχοπαθής" ) το δε τρέιλερ,κυκλοφορεί από τις αρχές Μαρτίου,πολύ πριν την θεατρική παράσταση  στο Συγκρότημα

βλέπε και : http://www.newsbomb.gr/politikh/story/413650/i-antidrasi-toy-tsipra-sto-hastoyki-kasidiari-stin-kanelli-vid

*Ανεξάρτητα από το μάλλον "ισχνό" καλλιτεχνικό αποτέλεσμα  του ντοκιμαντέρ,αν κρίνουμε από το τρέιλερ

Και,το ξεκάρφωμα,μπας και κατηγορηθεί το Συγκρότημα για τυχόν, χρόνια, σύμπλευση (λυκοφιλία) ή και  καθοδήγηση Κανέλλης και ΚΚΕ,αλλά να φανεί ότι υπάρχει κόντρα:
Ξαφνικά, για λίγα λεπτά, στα sites του ΔΟΛ,χωρίς κανένα λόγο,εμφανίζεται για μία ακόμη φορά παλαιότερη δήλωση της βουλευτού του ΚΚΕ,στις 26 Φεβρουαρίου 2013,με την οποία  η Κανέλλη ζητούσε,δήθεν,την αλλαγή της ηγεσίας του ΚΚΕ ,η οποία τότε είχε διαψευσθεί και ακολουθεί οργισμένη ανακοίνωση-διάψευση του κόμματος,οπότε και επέρχεται ηρεμία .

Διευκρίνιση για ανάρτηση δήλωσης της Λιάνας Κανέλλη