Θαυμάστε τους !

 

Όταν ακούς από υγειονομικό, δηλαδή από άνθρωπο που έχει σπουδάσει σε πανεπιστήμιο και περιμένεις να έχει μόρφωση και παιδεία, ότι πρέπει να εφαρμοστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός ακόμη και στα παιδιά (από 12 ετών) και να χαρακτηρίζει αλήτες και ανόητους τους μη εμβολιασμένους, τότε 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1. Ή είναι εντελώς άσχετος και ανίκανος να καταλάβει τι σημαίνει ιατρική και τι μπορεί να προσφέρει και τι δεν μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη ιατρική πράξη. Είναι δηλαδή ανίκανος ή άσχετος να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει οριζόντιος κίνδυνος από τον ιό, ότι ο κίνδυνος για υγιή παιδιά είναι απειροελάχιστος, οι παρενέργειες υπαρκτές και καταγεγραμμένες (με δεδομένη την υποκαταγραφή) και ότι με μη-αποστειρωτικά εμβόλια που απαιτούν συνεχείς δόσεις κάθε λίγους μήνες δεν πετυχαίνεις τείχος ανοσίας και εξαφάνιση (ή σχεδόν εξαφάνιση) του ιού. Είναι επίσης ανίκανος ή άσχετος να καταλάβει τι σημαίνει ιατρική και ελεύθερη, ενήμερη συναίνεση, όπως το απαιτεί ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας. 

2. Ή έχει όφελος από την οριζόντια, μαζική και υποχρεωτική χρήση των εμβολίων, είτε οικονομικό, είτε πολιτικό είτε κοινωνικό, είτε οτιδήποτε άλλο.

3. Ή είναι τυφλός οπαδός των εκτρωμάτων και των χειρότερων εγκληματιών, “πατερούληδων” και “προστατών”, της ιστορίας, και έχεις το θράσος να το δηλώνει δημόσια.

Τις απόψεις περί ιατρικής και ελευθερίας (ψευδοελευθερία το χαρακτήρισε) μπορείτε να τις θαυμάσετε εδώ: https://tinyurl.com/4a349646

Τα ερωτήματα είναι ξεκάθαρα, και πρέπει να επιλέξει τι από τα παραπάνω ισχύουν.

Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε και ένα πρόσφατο κρεσέντο ρατσισμού του συγκεκριμένου κυρίου, απέναντι σε ένα μαύρο μετανάστη από το Μαλί, που μεταδόθηκε μάλιστα από μεγάλη αριστερή και δημοκρατική (κατά τα άλλα) εφημερίδα:

https://tinyurl.com/2p893fev

Απορώ ειλικρινά αν η εφημερίδα κατάλαβε τι μετέδιδε τότε.

Ο κύριος αυτός είναι σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Για να ξέρουμε τι να περιμένουμε και από την αξιωματική αντιπολίτευση. Να διατηρήσουμε τη μνήμη μας για τη στιγμή που θα εκλιπαρούν την ψήφο μας πουλώντας εκδούλευση και προστασία.

Κι αν νομίζετε ότι εκεί τελειώνει η επέλαση της “δημοκρατίας” του μεσαίωνα από το υπάρχον πολιτικό σύστημα, υπάρχει και συνέχεια.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, νέος άνθρωπος που υποτίθεται εκφράζει το σύγχρονο κόσμο με νέες ιδέες, εξέφρασε τις ίδιες κατάπτυστες απόψεις σε ζωντανή μετάδοση. Πρότεινε μάλιστα τον αποκλεισμό από τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ των μη εμβολιασμένων. Αποφάσισε να βαφτίσει ισοτιμία  τη χρήση πιστοποιητικού κυκλοφορίας. Προφανώς αναφέρεται σε ισοτιμία απέναντι στον ωμό εκβιασμό.

Θαυμάστε και τον συγκεκριμένο κύριο, μετά το 17ο λεπτό:

https://tinyurl.com/2p8ude6r

Αυτό το πολιτικό σύστημα ζητάει την ψήφο μας. Επειδή είναι επικίνδυνοι, καλό θα είναι να διατηρήσουμε ακέραια τη μνήμη μας, για την ώρα που θα εκφραστούμε δια της ψήφου μας.

Θα τους θυμόμαστε λοιπόν.

Το ότι τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ανεξέλεγκτα τέτοια απανθρωπιστικές και αντικοινωνικές απόψεις, θα μας έκανε εντύπωση αν ζούσαμε σε συνθήκες κανονικότητας. Διότι σε τέτοιες συνθήκες θα ντρέπονταν ακόμη και να φτύσει κάποιος απέναντι σε τέτοια εκτρώματα που εκστομίζονται σε ζωντανή μετάδοση. Ειδικά μετά την κολοσσιαία εκστρατεία προσβολής της νοημοσύνης μας και ωμού ψεύδους με τις δήθεν επιχειρήσεις ελευθερίας και την εξαφάνιση της πανδημίας με δύο δόσεις, είναι εντυπωσιακό ότι άνθρωποι που θα έπρεπε να κρύβονται από ντροπή είναι εκείνοι που εμφανίζονται συνεχώς στο προσκήνιο και ψευτο-ηθικολογούν.

Όσοι υποστηρίζουν και στηρίζουν τέτοιους απανθρωπιστές, που εκφράζουν τόσο ακραία αντι-κοινωνικές και ολοκληρωτικές απόψεις, είναι ξεκάθαρο πως τους εκπροσωπούν, τους εκφράζουν και τους χαρακτηρίζουν αυτές οι απόψεις. Όσοι διαθέτουν λογική, παιδεία, νοημοσύνη και ενσυναίσθηση, πρέπει να είναι πάντα απέναντι από τέτοια οικτρά, λυπηρά και επικίνδυνα αντικοινωνικά φαινόμενα.

Οι λέξεις ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ έχουν σβήσει από το λεξιλόγιο των συγκεκριμένων κυρίων, και πολλών άλλων, και δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε πλέον να το λέμε δημόσια. Η Ευρώπη των αξιών και της ηθικής γκρεμίζεται, πολύ φοβάμαι χωρίς επιστροφή.

Όλες αυτές οι δηλώσεις δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω παρά το "λαγό" και την προετοιμασία για τις επερχόμενες χυδαίες, αντικοινωνικές και διαστροφικές αποφάσεις της κυβέρνησης, που πιθανότατα θα φτάσουν ακόμη και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών στα σχολεία, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Ας έχουμε τα μάτια ανοιχτά λοιπόν, κι ας είμαστε σε επιφυλακή.

[---->]